Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Korciaczki pisze:Zefiś ZefirekZnjadzie domek, bo naprawdę cudny jest![/quote
właśnie się dowiedziałam że Zefirek też jest obserwowany przez potencjalny domek....![]()
![]()
Femka pisze:Ja-Ba, skoro masz taką rękę do domków, to może Ci Cycka podrzucę
Nie, konkurs wygrała Lemoniada, ale nie chce podać adresuJa-Ba pisze:Femka pisze:Ja-Ba, skoro masz taką rękę do domków, to może Ci Cycka podrzucę
Wygrałam ogłoszony w szczypiorkowym wątku konkurs na wroga?![]()
![]()
Femka pisze:Nie, konkurs wygrała Lemoniada, ale nie chce podać adresuJa-Ba pisze:Femka pisze:Ja-Ba, skoro masz taką rękę do domków, to może Ci Cycka podrzucę
![]()
jak się zgodzisz zabrać Cycka, to Cię nawet w piekle znajdęJa-Ba pisze:jakby co - mieszkam pod mostem....tym czwartym na tamtej trasie..
Ja-Ba pisze:Femka pisze:Ja-Ba, skoro masz taką rękę do domków, to może Ci Cycka podrzucę
![]()
moś pisze:Ja-Ba pisze:Femka pisze:Ja-Ba, skoro masz taką rękę do domków, to może Ci Cycka podrzucę
![]()
nie, ja wygralam
Femka pisze:Ja-Ba, przeżywałam kiedyś sezonowe przeprowadzki z Femcią i Fuksiem. Przez pierwszy dzień (mimo, że były dorosłe), były miękkie łapy i rzucały się na siebie. Drugiego dnia łapy się prostowały i wszystko powolutku wracało do normy. Więc nie ma strachu. Najważniejsze, że Duża ta sama
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, MruczkiRządzą, puszatek i 321 gości