Moderator: Estraven
ogocha pisze:okW poniedziałek mam czas od 15, to zaladuje je w transporter i pojadę do Krakvetu wszystkie hurtem zaszczepić. Ile takie szczepienie mniej więcej kosztuje?
Acha, czy kociaki mają być odrobaczone drugi raz?
mjs pisze:Przepraszam za pytanie, ale która to Kicka?
kastapra pisze:lutra pisze:Z dobrych wiesci. Dzis Kicka znalazla dom, w poniedzialek ja Tweety zawozi.
Aby to byl poczatek dobrego.
Mówisz o Panu z Opatkowic który dziś oglądał Kicie?? Onjutro u mnieogląda Tigę............
Nie zdecydował jeszcze, sama nie wiem pewnie Kicia pilniejsza, bo wielopoluje...
Tweety pisze:kastapra pisze:lutra pisze:Z dobrych wiesci. Dzis Kicka znalazla dom, w poniedzialek ja Tweety zawozi.
Aby to byl poczatek dobrego.
Mówisz o Panu z Opatkowic który dziś oglądał Kicie?? Onjutro u mnieogląda Tigę............
Nie zdecydował jeszcze, sama nie wiem pewnie Kicia pilniejsza, bo wielopoluje...
a kiedy z nim rozmawiałaś? bo ja jestem z nim konkretnie umówiona na 19-sta w poniedziałek, że przywożę kota
kastapra pisze:
Dziwne, dzwonil o 15 i mowil ze jest z Tobą umówiony w pon wieczor na DECYZJE! i jutro przyjezdza ogladac Tige.
Miałam wrazenie ze powazny
Tweety pisze:kastapra pisze:
Dziwne, dzwonil o 15 i mowil ze jest z Tobą umówiony w pon wieczor na DECYZJE! i jutro przyjezdza ogladac Tige.
Miałam wrazenie ze powazny
nam też wydawał się poważny i rozsądny, zwłaszcza to co mówił o oknach czy wychodzeniu. Może Kicia nie bardzo mu jednak przypadła do gustu, bo to taka zwykła bura koteczka i nie pchała się tak na ręce jak ten oszołom czyli Kleo. Ale tak czy inaczej dom wydaje się fajny jeżeli chodzi o całokształt tzn rozsądny co do zapewnienia m.in. bezpieczeństwa
ogocha pisze:Tak, były odrobaczane ale czy muszą mieć powtórke za 2 tygodnie?
Tweety pisze:mjs pisze:Przepraszam za pytanie, ale która to Kicka?
Kicia to ta bura po prawej, ta miziankowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, sebans i 66 gości