K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 27, 2009 12:18

ogocha pisze:
4. Mięta (Minti) - najmniejsza z 4 - bura koteczka. Boi się ale "zapluszcza" oczy przy głasakaniu. Chyba będzie pierwszą do oddania do DS.

Ślicznie nazwałaś moją tymczasową tymczaskę :wink: Teraz mogę pisać, że czuję do niej miętę :lol:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob cze 27, 2009 12:31

Akima pisze:Jak będzie tylko wiadomo co z malymi z Wielopola to prosze o informację. Wczoraj ten starszy miot był osowialy. Natomiast maluchy , zwłaszcza Mamba, są rozkoszne

Wielopolowałam rano. Faktycznie dwa maluchy za starszego miotu są zbyt spokojne, nie uciekają jak poprzednio.
Mambo natomiast rozwalił się na pleckach i pozwolił miziać po brzusiu :1luvu:

Przez pomyłkę wygłaskałam również zadek jakiegoś dzikusa sądząc, że to pupcia Basi :lol: Nie zniechęciło mnie nawet to, że zamiast traktora słyszałam fukanie i syczenie :lol: Basia w tym czasie spokojnie czekała na swoją kolej w innym pudle :roll: Na szczęście Kleo czuje respekt przed Basią, wiec spokojnie można kotę dopieścić :)

Lutra jest teraz na Wielopolu, mam nadzieję, że kociakom nic nie będzie :ok:
Obrazek

mjs

Post » Sob cze 27, 2009 12:38

Da się wytrzymac na Wielopolu z tymi perfumkami w kontakcie? Nie wiem jaki efekt w połączeniu ze smrodkiem z kocich kuwet 8O

Zważyłam dzisiaj Esmę bo mi się ciężka wydaje; 3 kg!!!!!!! Jak na to, że miała ksywe Esmucha-Kostucha to całkiem nieźle rośnie - glównie wszerz :-)

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob cze 27, 2009 12:44

mjs pisze:
ogocha pisze:
4. Mięta (Minti) - najmniejsza z 4 - bura koteczka. Boi się ale "zapluszcza" oczy przy głasakaniu. Chyba będzie pierwszą do oddania do DS.

Ślicznie nazwałaś moją tymczasową tymczaskę :wink: Teraz mogę pisać, że czuję do niej miętę :lol:

Taki był zamysł :D
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Sob cze 27, 2009 12:51

Akima pisze:Da się wytrzymac na Wielopolu z tymi perfumkami w kontakcie? Nie wiem jaki efekt w połączeniu ze smrodkiem z kocich kuwet 8O

Akima... Perfumy zdecydowanie nie przeszkadzają smrodkowi :lol: Przyznam szczerze, że nawet nie zauważyłam, że tam są :oops: :lol:

Miętusia - śliczniusia :D :

Obrazek Obrazek Obrazek

Kocyk dostała w prezencie, ale chyba wylądował razem z transporterkiem na Wielopolu :lol:
Obrazek

mjs

Post » Sob cze 27, 2009 13:33

NAm Audrey leciala przez rece.
Pogo wymiotowal.
Teraz Aga wiezie wszystkich do muyslenic. Mamy zostaly, ja jade za chwile sprawdzic, czy one wymiotuja. Masakra.
Z wiesci z drgi, Mamba tez wymotuje.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob cze 27, 2009 14:06

Z dobrych wiesci. Dzis Kicka znalazla dom, w poniedzialek ja Tweety zawozi.
Aby to byl poczatek dobrego.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob cze 27, 2009 14:07

o fuck...

chyba jednak takie odkażanie niewiele daje... skoro one pewnie hmm... chorują...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob cze 27, 2009 14:13

Rany boskie.....
Ogocha, obserwuj Miętusię - była u mnie, a ja miałam kontakt z kociakami :(
Obrazek

mjs

Post » Sob cze 27, 2009 14:26

dubel
Obrazek

mjs

Post » Sob cze 27, 2009 15:00

mjs pisze:Rany boskie.....

Kurcze... :( Teraz to już chyba nie ma sensu jej izolować od reszty... Pozostaje mieć tylko nadzieję, że nic nie złapała...
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek

ogocha

Post » Sob cze 27, 2009 15:01

wróciliśmy, maluchy odstawione. Po drodze ciągle któreś wymiotowało ale na szczęście nie dużo, bo bałam się czy dojedziemy na miejsce w jakimś rozsądnym czasie mimo omijania zakopianki różnymi wiejskimi dziurami
Pani doktor już w drzwiach pytrała czy wieziemy jej jakiegoś kociego nieszczęśnika i zrobiła duże oczy jak pokazałam cały koszyk kolorowych dziabągów :wink: Wieści będą wieczorem, jak pomierzą im temperaturę, pooglądają z każdej strony. podadzą kroplówki.
Pani Zosia wydzwania, bo chce je wziąć tak czy inaczej, Akima dzwoniła, bo też weźmie czwóreczkę.
Mnie to nie wygląda na pp. Wszystkie kupki w porządku. Może to być reakcja u starszych na odrobaczenie, u młodszych na surowicę

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob cze 27, 2009 15:05

ogocha pisze:
mjs pisze:Rany boskie.....

Kurcze... :( Teraz to już chyba nie ma sensu jej izolować od reszty... Pozostaje mieć tylko nadzieję, że nic nie złapała...

jeżeli będzie w porządku do poniedziałku zaszczepimy je interwencyjnie, jeżeli któremuś będzie coś nie halo to podamy surowice dla bhp

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob cze 27, 2009 15:08

lutra pisze:Z dobrych wiesci. Dzis Kicka znalazla dom, w poniedzialek ja Tweety zawozi.
Aby to byl poczatek dobrego.

Mówisz o Panu z Opatkowic który dziś oglądał Kicie?? Onjutro u mnieogląda Tigę............
Nie zdecydował jeszcze, sama nie wiem pewnie Kicia pilniejsza, bo wielopoluje...

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Sob cze 27, 2009 15:11

ok :) W poniedziałek mam czas od 15, to zaladuje je w transporter i pojadę do Krakvetu wszystkie hurtem zaszczepić. Ile takie szczepienie mniej więcej kosztuje?
Acha, czy kociaki mają być odrobaczone drugi raz?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek

ogocha

[poprzednia][następna]