ogocha pisze:
4. Mięta (Minti) - najmniejsza z 4 - bura koteczka. Boi się ale "zapluszcza" oczy przy głasakaniu. Chyba będzie pierwszą do oddania do DS.
Ślicznie nazwałaś moją tymczasową tymczaskę
Moderator: Estraven
ogocha pisze:
4. Mięta (Minti) - najmniejsza z 4 - bura koteczka. Boi się ale "zapluszcza" oczy przy głasakaniu. Chyba będzie pierwszą do oddania do DS.
Akima pisze:Jak będzie tylko wiadomo co z malymi z Wielopola to prosze o informację. Wczoraj ten starszy miot był osowialy. Natomiast maluchy , zwłaszcza Mamba, są rozkoszne

mjs pisze:ogocha pisze:
Ślicznie nazwałaś moją tymczasową tymczaskęTeraz mogę pisać, że czuję do niej miętę
Akima pisze:Da się wytrzymac na Wielopolu z tymi perfumkami w kontakcie? Nie wiem jaki efekt w połączeniu ze smrodkiem z kocich kuwet![]()
mjs pisze:Rany boskie.....
Ogocha, obserwuj Miętusię - była u mnie, a ja miałam kontakt z kociakami :(
ogocha pisze:mjs pisze:Rany boskie.....
Ogocha, obserwuj Miętusię - była u mnie, a ja miałam kontakt z kociakami :(
Kurcze...Teraz to już chyba nie ma sensu jej izolować od reszty... Pozostaje mieć tylko nadzieję, że nic nie złapała...
lutra pisze:Z dobrych wiesci. Dzis Kicka znalazla dom, w poniedzialek ja Tweety zawozi.
Aby to byl poczatek dobrego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 111 gości