Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Malusia tri u Edytki zaatakowana przez setki kleszczytak, tak dobrze czytacie, nie wiem jak to się skończy, ale koteczka jest z nich oczyszczana, nie wiem kto, ale wiem, że kilka osób jej pomaga. Tak cierpi, że nawet człowiek nie jest w stanie sobie wyobrazić jak nie zobaczy. Ja widziałam takie coś pierwszy raz w życiu. Potrzebne mocne kciuki za dziewczynkę.
Kicia_ pisze:martka pisze:Malusia tri u Edytki zaatakowana przez setki kleszczytak, tak dobrze czytacie, nie wiem jak to się skończy, ale koteczka jest z nich oczyszczana, nie wiem kto, ale wiem, że kilka osób jej pomaga. Tak cierpi, że nawet człowiek nie jest w stanie sobie wyobrazić jak nie zobaczy. Ja widziałam takie coś pierwszy raz w życiu. Potrzebne mocne kciuki za dziewczynkę.
Alarm odwołany, kleszcze usunięte. Dziękuję wszystkim za pomoc. Mała miała grubo ponad 300 kleszczy i nikt z nas tyle na jednym małym kocie nie widział.
martka pisze:Kicia_ pisze:martka pisze:Malusia tri u Edytki zaatakowana przez setki kleszczytak, tak dobrze czytacie, nie wiem jak to się skończy, ale koteczka jest z nich oczyszczana, nie wiem kto, ale wiem, że kilka osób jej pomaga. Tak cierpi, że nawet człowiek nie jest w stanie sobie wyobrazić jak nie zobaczy. Ja widziałam takie coś pierwszy raz w życiu. Potrzebne mocne kciuki za dziewczynkę.
Alarm odwołany, kleszcze usunięte. Dziękuję wszystkim za pomoc. Mała miała grubo ponad 300 kleszczy i nikt z nas tyle na jednym małym kocie nie widział.
ufff....
ale czy wszystkiete białe też
![]()
jestem wykończona maluszkami, nie mam poprawy w kupakch, kurka nie wyrabiam ze sraczką
Mruczeńka1981 pisze:Jak tam wizyta z kotkami??
martka pisze:marmurek słaby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 79 gości