Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anna_33 pisze:Specjalnie do takich wplat zostalo stworzone subkonto. Juz sa na nim zbiorki na hotelik, na leczenie psow itp.
Wystarczy opisac w tytule przelewu: boguszyckie koty, czy jakos inaczej i wtedy te wplaty beda tylko dla nich.
Subkonto podam jak juz zapadna u Was decyzje o zbieraniu)
Wyciagi dostarcza mi Agnieszka raz w tygodniu, wiec przesylac do Was dane o wplatach.
To co dostalam na pw przesle do Ani
Dziewczyny, pieniążki najlepiej wpłacać na konto Ostatniej Szansy z dopiskiem: "na koty". To jedyna możliwość pomocy tym kotom. Tam nie ma sensu zawozić czegoś na zapas, bo pani Irenka albo to odda komus we wsi, albo nie będzie podawać, bo "się nie da". Juz to przerabiałyśmy. Jeśli udałoby się zebrać pieniądze na koty, to na bieżąco można by za nie kupować lepsze jedzenie, leki i realizować aktualne potrzeby przywożąc to, co jest w danej chwili potrzebne.
napisałam do Bajki, ale jest jedna ważna kwestia: ktoś z zarządu fundacji Ostatnia Szansa musi podpisać zgodę, że fundacja Viva! może zbierać na FIVaczki pieniądze, tzn. np. organizować im adopcje wirtualne.
czy ktoś może z tym pomóc?
iwcia pisze:KarolinaS pisze:Pozwoliłam sobie wybrać zbliżenia
Kasia
To nie jest Kasia, Kasieńka [fiv+] jest czarno-biała i jest już u siebie w domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości