Baaaardzo się cieszę , bo nie ma nic piękniejszego jak kot z apetytem. Ja przeżyłam to samo , więc wiem co znaczy niejadek / i dziecko i zwierzak/.
Czy Misia ma zdrowe dziąsła i zęby , bo to też może być powodem ze nie zje większych kawałków.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:Baaaardzo się cieszę , bo nie ma nic piękniejszego jak kot z apetytem. Ja przeżyłam to samo , więc wiem co znaczy niejadek / i dziecko i zwierzak/.
Czy Misia ma zdrowe dziąsła i zęby , bo to też może być powodem ze nie zje większych kawałków.
seja pisze:To rak płaskonabłonkowy, wrzodziejący. O dużej złośliwości.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bazyliszkowa pisze:Nie wiń się. Skąd mogłaś wiedzieć.
Weci też niczego się nie domyślili...
kotika pisze:Będziemy myślec o eutanazji??? Seja czy ty sie dobrze czujesz???
G1 mała liczba komórek niezróżnicowanych (dojrzały nowotwór), do 25% komórek niezróżnicowanych.
G2 średnia liczba komórek niezróżnicowanych (średnio dojrzały nowotwór), 25% - 50% komórek niezróżnicowanych.
G3 duża liczba komórek niezróżnicowanych (niedojrzały nowotwór), powyżej 50% komórek niezróżnicowanych.
Niektórzy wyróżniają G4, kiedy to całkowicie nowotwór jest niedojrzały czyli 100% komórek jest niezróżnicowana.
Im wyższy stopień G tym bardziej złośliwy jest nowotwór i ma większe skłonności ekspansywne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości