Wczoraj wysiadłam. Znów zaczynam słabnąć ni z tego ni z owego
Baśka zachowuje się koszmarnie. Rzuca się na wszystkie koty, bije, prycha... Wczoraj była też uprzejma podczas walki wywrócić mój kubek z zaparzoną herbatą (taką z fusami, a jakże

): kubek się stłukł, herbata rozlała po blacie, szafce i podłodze...
Biała Zaraza od kilku godzin siedzi w dużym transporterze. Wiem, że to okrutne, ale nie mogę tolerować takiego zachowania, musi mieć karę, może zrozumie

Nie mogę pozwolić, żeby obcy kot terroryzował i bił do krwi moje własne - tym bardziej, że jej agresja udziela się innym Draniom i zaczynają napadać na siebie nawzajem

Przypuszczam, że zachowuje się podobnie codziennie, kiedy ja jestem w pracy. Klatkę właśnie oddałam Agnesce, więc nie mam już nawet jak cholerstwa unieszkodliwić... Jeśli dzisiaj będzie podobnie jak wczoraj, niestety: codziennie przed wyjściem z domu będę ją zamykać w tym transporterze

Ogłoszenia są w necie od kilku dni, na razie odzew zerowy, na ogłoszenie w GW tak samo

Jeżeli w ciągu najbliższego tygodnia nikt się nie odezwie - Baśka niestety będzie szukała innego tymczasu
Draniska w porządku, niedobre i nienażarte jak zwykle
Buś kocha weekendy, bo tylko wtedy spędzam z nią tyle czasu w łóżku: można się wałkować, mruczeć, wciskać Mamusi nochal w usta... Moja ukochana Chuda Cholera...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]