DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 25, 2009 20:27

Piękna Basińska :love: :love: :love: szkoda że leje Twoje Słoneczka :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw cze 25, 2009 20:29

alus1 pisze:Piękna Basińska :love: :love: :love: szkoda że leje Twoje Słoneczka :roll:

moge sie tylko podpisac ;)

ale chyba faktycznie jakies badania by sie przydaly :roll: moze ja cos boli.
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt cze 26, 2009 6:46

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt cze 26, 2009 8:11

Obrazek

Kiedyś kończy się burza i wychodzi słońce....
(moje fot po ostatniej ostrej burzy...)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt cze 26, 2009 9:08

Uschi pisze:
Wielbłądzio pisze: Uschi zrobi Allegro

as always, potrzebuję Twoich namiarów, daj na PW

Przepraszam, w weekend napiszę jakiś tekst i Ci prześlę :oops:
Na razie ciągle jestem ogłupiona śmiercią Tomka, nie mogę się z tym pogodzić, nie umiem myśleć o niczym innym :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt cze 26, 2009 9:14

Ewik pisze:
Anuk pisze:No śliczne dziewczątko... Czemu ona tak?

U mnie też była taka: Inka. Do ludzi: ukochane stworzonko.
A koty tłukła na potęgę, szczególnie upodobała sobie malutkiego Frodka.

Tylko Baśka przed sterylką była przyjacielska wobec reszty stada, była normalnym, łagodnym kotuchem... :cry:

Nadal leje :(
Wczoraj dosyć późno wróciłam do domu i szybko padłam spać, ale tylko przez te pół godziny czy godzinę zanim się położyłam, zdążyła natłuc Ropka, Maciejka i Nuśkę :roll: Dziś rano też któreś dostało, już nawet nie pamiętam które... Bije, wyje i prycha, jak jakaś oszalała :( ...
Bidusię przed wyjściem z domu bezapelacyjnie zamykam w sypialni, Chudej nie wypuszczam już nawet wtedy, kiedy jestem... Krótko mówiąc, mamy w gościnie Godzillę nr 2, znacznie groźniejszą i bardziej bezwzględną niż pionierka :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt cze 26, 2009 9:25

charm pisze:Obrazek

Kiedyś kończy się burza i wychodzi słońce....
(moje fot po ostatniej ostrej burzy...)

Teraz już nie ma u mnie żadnej burzy Agnieszko... Został już tylko smutek, ale i wielka ulga, że to wszystko dawno za mną. Gdyby modliszka z wiadomych przyczyn nie zatroszczyła się o to, żebym całkowicie zniknęła z pola widzenia tego &^$(^&_ - nadal bym się z nim bardziej lub mniej przypadkowo widywała i 'dzięki' temu nie miałabym szans zacząć wydobywać się z zapaści...

A Tomek mam nadzieję zobaczył już tęczę :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Pt cze 26, 2009 18:20

Wróciłam z roboty, dałam Draniom kolację...
Cholerny Nunek, znów nałykała się żarcia bez gryzienia i właśnie zahaftowała mi całą kuchnię :roll: ... Powinnam wyjść po zakupy, ale nie mam siły. Na nic nie mam siły.

Życie wariata to nie bułka z masłem, jak mawiał Forrest Gump :roll: Tak mi się jakoś przypomniało :roll:

Wielbłądzio

Post » Sob cze 27, 2009 6:51

Tiaaa..dobry cytat.. :twisted:

Cześć Wielbłądku. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie cze 28, 2009 5:22

Wczoraj wysiadłam. Znów zaczynam słabnąć ni z tego ni z owego :(

Baśka zachowuje się koszmarnie. Rzuca się na wszystkie koty, bije, prycha... Wczoraj była też uprzejma podczas walki wywrócić mój kubek z zaparzoną herbatą (taką z fusami, a jakże :twisted: ): kubek się stłukł, herbata rozlała po blacie, szafce i podłodze...
Biała Zaraza od kilku godzin siedzi w dużym transporterze. Wiem, że to okrutne, ale nie mogę tolerować takiego zachowania, musi mieć karę, może zrozumie :roll: Nie mogę pozwolić, żeby obcy kot terroryzował i bił do krwi moje własne - tym bardziej, że jej agresja udziela się innym Draniom i zaczynają napadać na siebie nawzajem :roll: Przypuszczam, że zachowuje się podobnie codziennie, kiedy ja jestem w pracy. Klatkę właśnie oddałam Agnesce, więc nie mam już nawet jak cholerstwa unieszkodliwić... Jeśli dzisiaj będzie podobnie jak wczoraj, niestety: codziennie przed wyjściem z domu będę ją zamykać w tym transporterze :( Ogłoszenia są w necie od kilku dni, na razie odzew zerowy, na ogłoszenie w GW tak samo :( Jeżeli w ciągu najbliższego tygodnia nikt się nie odezwie - Baśka niestety będzie szukała innego tymczasu :(

Draniska w porządku, niedobre i nienażarte jak zwykle :twisted: :wink:
Buś kocha weekendy, bo tylko wtedy spędzam z nią tyle czasu w łóżku: można się wałkować, mruczeć, wciskać Mamusi nochal w usta... Moja ukochana Chuda Cholera...

Wielbłądzio

Post » Nie cze 28, 2009 6:53

Qrka,niewesoło...
Bry Wielbłądku.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie cze 28, 2009 19:32

Mogę Ci pożyczyć klatkę. Zapowiadają upały, więc i tak nic nie będę mogła przetrzymać "na strychu", w upały jest tam koszmarnie, nie ma okna.

Mam trochę fotków Twoich ulubionych kotków. Jak sobie leżą razem i jak dzisiaj spryskałam Siupsiupka spryskiwaczem, bo leżał obok trawy i wcale się nawet nie ruszył :lol: Ale nie wiem, czy mogę wstawić, bo tutaj tak smutno :(
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie cze 28, 2009 23:27

Ależ bardzo proszę, ja Siupsiupka chcę zawsze :1luvu:

Biała Zaraza chwilowo trochę się uspokoiła - chyba zrozumiała, że wczorajszy kilkugodzinny areszt był karą za skandaliczne zachowanie :twisted: , ciekawe tylko, na jak długo jej starczy... Dzisiaj jest mocno obrażona: nie wyszła z budki drapaka nawet na kolację :roll: Nie wyszła też wcześniej, kiedy był u mnie ojciec, aż sam zapytał, gdzie ta miła biała :wink:

Dranie przez cały wieczór usiłowały łowić chrabąszcze, nie zważając na zamocowaną w oknie stabilną Damorkową siatkę - jednakże koniec końców: ofiar w owadach, jak się zapewne domyślacie, raczej nie było :wink: Niemniej jednak dało mi to do myślenia: skoro tak ochoczo wyrywają się do łowów na szarańczę, tak tęsknie się oblizują spoglądając na rzeczone gadziny zza krat, tak ekstatycznie drgają im wtedy wąsy... Czy nie należałoby przypadkiem otworzyć im któregoś z nieosiatkowanych okien, uprzednio oczywiście Draństwo nieco przegłodziwszy...? Miałyby to, o czym marzą, nażarłyby się do rozpuku tych chrupiących chitynowych pancerzyków :wink: ... a ja nie musiałabym wydawać swoich ciężko zarabianych groszy na jakieś Bozity i Sanabelle :roll: :twisted:

Że ciągle smutno - fakt.
Tym bardziej smutno, że GDZIEŚ KTOŚ zarzuca m.in. mnie: 'apoteozowanie depresji', 'zachowanie na pokaz', a nawet... 'nieznajomość tematu od wewnątrz' :roll: Cóż, pozostałoby mi tylko życzyć tej osobie, żeby sama poznała depresję z autopsji tak jak ja (i inne dziewczyny z Depki) ją od lat znam... ale wydaje mi się, że aby zachorować na 'chorobę duszy', trzeba najpierw dosięgnąć pewnego progu odczuwania, refleksji, ogólnie rzecz biorąc: wrażliwości. Szczęśliwi ci, którzy potrafią żyć, nie czując i nie myśląc ponad miarę... Tomek był jednym z tych nieszczęśników, którzy nie potrafili :cry:
Aha. Mózg posiadam (nieposiadanie tego cennego organu nie jest u nas rodzinne ;)) i co gorsza: nie waham się go używać. To pewnie właśnie dlatego tak trudno wpuścić mnie w maliny :wink:

Teraz polują na komary :roll: Ech, żeby udało im się wytłuc wszystkie :twisted:
Niestety, przyznaję się: komary i ja zabijam :oops: Bezlitośnie :oops:

Wielbłądzio

Post » Pon cze 29, 2009 6:02

Wielbłądzio, skąd znasz treść wątków pojawiających się poza forum publicznym?
I czy osoba, którą Cię z ich treścią zapoznała, wyjaśniła Ci, dlaczego - skoro tak bardzo ją owa treść uderzyła - nie zareagowała od razu w owym wątku?

I - a propos wynoszenia informacji
niedawno byłaś bardzo oburzona wynoszeniem ich z podforum depresyjnego
ale już ich wynoszenie z innych zamkniętych podforów Cię nie oburza?

Mam wrażenie, że komuś zależy na tym, żeby stworzyć konflikt między uczestniczkami dwóch zamkniętych podforów
tylko po co? :(
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pon cze 29, 2009 7:21

Wielbłądziu kochany, ściskam.
Są ludzie wrażliwi/empatyczni/myślący i jest tłuszcza znajdująca zabawę w dowalaniu innym aby się poczuc lepszym.
Ludzie wrażliwi zastanowią się, tłuszcza wali na oślep. Bywa
Szkoda że oberwałaś
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]