Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anusia pisze:DZIEWCZYNY PRZED CHWILA BAWILY SIE WSPOLNIE MYSZKA![]()
![]()
Anusia pisze:Katy koniecznie to przeczytaj - to o Melce ktora wcale nie jest rozpuszczona...
Katy pisze:Anusia pisze:Katy koniecznie to przeczytaj - to o Melce ktora wcale nie jest rozpuszczona...
Ylva pisze:Anusia pisze:DZIEWCZYNY PRZED CHWILA BAWILY SIE WSPOLNIE MYSZKA![]()
![]()
![]()
![]()
Ale super
Ida jak burza
Cudowne wiesci, oby tak dalej
Buziaki dla obu "charakternic"
Anusia pisze:doszly mnie swego czasu takie sluchy ze Malentas nie jest wybredny jesli chodzi o jedzonko... To czemu z taka zawzietoscia zakopuje miseczke z mieskiej za to suche i puszeczki sa mniam mniam? No i mam bal - Melka tylko miesko, Malentas z kolei suche i puszeczkiDzis z rozpedu zakopala po kolei: miske z kurczakiem, miske z woda i dopiero przy zakopywaniu suchej Purinki zorientowala sie ze suche przeciez lubi i ze juz tym zakopywaniem suchego to sie troche wyglupila
![]()
Anusia pisze:I bardzo prosze Ciotke Katy o nie sugerowanie ze ma to jakis zwiazek z moim podejsciem do wychowania kotow i np zbytnim ich rozpieszczaniem...
Anusia pisze:doszly mnie swego czasu takie sluchy ze Malentas nie jest wybredny jesli chodzi o jedzonko... To czemu z taka zawzietoscia zakopuje miseczke z mieskiej za to suche i puszeczki sa mniam mniam? No i mam bal - Melka tylko miesko, Malentas z kolei suche i puszeczkiDzis z rozpedu zakopala po kolei: miske z kurczakiem, miske z woda i dopiero przy zakopywaniu suchej Purinki zorientowala sie ze suche przeciez lubi i ze juz tym zakopywaniem suchego to sie troche wyglupila
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], sherab i 324 gości