Koty łazienkowe-Malutka jest u Anusi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 25, 2004 18:53

Fajnie, że u Melusi poszło :D Swoją drogą to z tego dr Huberta też niezły aparat musi być:wink:
Agatka i
Obrazek
"Koty prowokują człowieka do nieustannych wyznań miłości"
Christopher Sandt

mysikluliczek

Od: Sob sty 10, 2004 22:20

Post » Śro lut 25, 2004 19:36

DZIEWCZYNY PRZED CHWILA BAWILY SIE WSPOLNIE MYSZKA :dance: :dance: Malusia szalala po calym pokoju bawiac sie zabawkami (jak ona sie slicznie umie sama bawic) i nagle za myszka poleciala tez Melka przez chwile bawily sie razem... Dopoki Melka sobie nie przypomniala ze ona przeciez tej Malej Czarno-Bialej "Przybledy" to wcale nie lubi i sie skonczylo co dobre... A teraz przyczaily sie po dwoch stronach otwartych drzwi i machaja na siebie lapami. Oczywiscie zza drzwi wylatuja tylko lapy bo koty przyczajone i przyklejone do podlogi udaja ze ich tam nie ma 8)
Iwona - Dzieki - Katy koniecznie to przeczytaj - to o Melce ktora wcale nie jest rozpuszczona...
A dr Hubert o tak... Ma ten blysk w oku :wink:
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Śro lut 25, 2004 19:40

Będzie dobrze, a Melka to już zaniedługo nie będzie pamiętać, że się tak boczyła :wink:
Agatka i
Obrazek
"Koty prowokują człowieka do nieustannych wyznań miłości"
Christopher Sandt

mysikluliczek

Od: Sob sty 10, 2004 22:20

Post » Śro lut 25, 2004 19:40

Anusia pisze:DZIEWCZYNY PRZED CHWILA BAWILY SIE WSPOLNIE MYSZKA :dance: :dance:

:dance: :dance: :dance: Ale super :D Ida jak burza :D
Cudowne wiesci, oby tak dalej :D
Buziaki dla obu "charakternic" ;)
Obrazek Obrazek

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Śro lut 25, 2004 19:41

Anusia pisze:Katy koniecznie to przeczytaj - to o Melce ktora wcale nie jest rozpuszczona...
Obrazek
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Śro lut 25, 2004 19:45

Katy pisze:
Anusia pisze:Katy koniecznie to przeczytaj - to o Melce ktora wcale nie jest rozpuszczona...
Obrazek

Iwona no wez i Jej powiedz... No powiedz :twisted: :)
Obrazek

Anusia

Post » Śro lut 25, 2004 20:12

ale fajowo :lol: dziewczyny sa niesamowite, tak krotko, a juz wspolna myszka :lol:
Anusia, jestes SuperMamuską :lol:

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Śro lut 25, 2004 21:29

Ylva pisze:
Anusia pisze:DZIEWCZYNY PRZED CHWILA BAWILY SIE WSPOLNIE MYSZKA :dance: :dance:

:dance: :dance: :dance: Ale super :D Ida jak burza :D
Cudowne wiesci, oby tak dalej :D
Buziaki dla obu "charakternic" ;)

WOW! :dance2: :dance: :dance2: :dance: :mrgreen:
Suuuuuper!
A za tego swierzbika przepraszam :oops: Wetka czyscila jej uszka i nic nie powiedziala o tym wstretnym pajeczaku :evil:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Śro lut 25, 2004 21:33

no dziewczyny jakie tempo...Anusia to chyba za te wszystkie "toasty" sie rewanżują.. :wink:

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Czw lut 26, 2004 9:19

[quote="IzabelaA za tego swierzbika przepraszam :oops: Wetka czyscila jej uszka i nic nie powiedziala o tym wstretnym pajeczaku :evil: [/quote]

Iza no co Ty... Nie ma za co przepraszac przeciez. Uszka za chwile beda wyleczone i juz :)
Dziewczyny sie tluka... Cale rano... Polega to na tym ze przyczajaja sie za jakims meblem i z bezpiecznej odleglosci machaja sobie przed nosem lapami bo czym daja noge :) Umrzec ze smiechu mozna... Druga rozrywka jest ganianie sie z mordem w oczach po czym wystarczy aby ofiara znaczy sie ganiana zahamowala i spojrzala "przesladowczyni' prosto w oczy i role od razu sie odwracaja...
Obrazek

Anusia

Post » Czw lut 26, 2004 10:11

Fajnie masz :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw lut 26, 2004 11:01

Ale suuuuper :D :D :D
Kochane panienki :D
Anusiu, ślicznie to opisujesz :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw lut 26, 2004 11:26

doszly mnie swego czasu takie sluchy ze Malentas nie jest wybredny jesli chodzi o jedzonko... To czemu z taka zawzietoscia zakopuje miseczke z mieskiej za to suche i puszeczki sa mniam mniam? No i mam bal - Melka tylko miesko, Malentas z kolei suche i puszeczki :roll: Dzis z rozpedu zakopala po kolei: miske z kurczakiem, miske z woda i dopiero przy zakopywaniu suchej Purinki zorientowala sie ze suche przeciez lubi i ze juz tym zakopywaniem suchego to sie troche wyglupila :lol:
I bardzo prosze Ciotke Katy o nie sugerowanie ze ma to jakis zwiazek z moim podejsciem do wychowania kotow i np zbytnim ich rozpieszczaniem... :twisted:
Obrazek

Anusia

Post » Czw lut 26, 2004 11:32

Anusia pisze:doszly mnie swego czasu takie sluchy ze Malentas nie jest wybredny jesli chodzi o jedzonko... To czemu z taka zawzietoscia zakopuje miseczke z mieskiej za to suche i puszeczki sa mniam mniam? No i mam bal - Melka tylko miesko, Malentas z kolei suche i puszeczki :roll: Dzis z rozpedu zakopala po kolei: miske z kurczakiem, miske z woda i dopiero przy zakopywaniu suchej Purinki zorientowala sie ze suche przeciez lubi i ze juz tym zakopywaniem suchego to sie troche wyglupila :lol:

:ryk:
Anusia pisze:I bardzo prosze Ciotke Katy o nie sugerowanie ze ma to jakis zwiazek z moim podejsciem do wychowania kotow i np zbytnim ich rozpieszczaniem... :twisted:

Co to to nie :twisted: :lol: Ja? :twisted:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw lut 26, 2004 11:40

Anusia pisze:doszly mnie swego czasu takie sluchy ze Malentas nie jest wybredny jesli chodzi o jedzonko... To czemu z taka zawzietoscia zakopuje miseczke z mieskiej za to suche i puszeczki sa mniam mniam? No i mam bal - Melka tylko miesko, Malentas z kolei suche i puszeczki :roll: Dzis z rozpedu zakopala po kolei: miske z kurczakiem, miske z woda i dopiero przy zakopywaniu suchej Purinki zorientowala sie ze suche przeciez lubi i ze juz tym zakopywaniem suchego to sie troche wyglupila :lol:

Hi hi hi :smiech3:
Anusiu, serio Ci mowie, Malentas jadl u mnie wszystko co dostal w miseczce. I kurczaczek i rybcia i watrobka. Puszeczki tez :lol:
Rozpiescilas ja przez te pare dni :lol: :lol:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

[poprzednia][następna]