Bazyli&Mila, watek absolutnie optymistyczny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 24, 2009 23:54

O ,właśnie!!!!!!
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 25, 2009 1:47

Ktos chcial rozruszac moje koty? :twisted: druga czesc watku zaloze na kociarni jako adopcyjna - oddam za doplata :twisted:

Podsumowanie dnia

1.Jajecznica na podlodze w tym czesc na Rudym Lbie

2.Mycie Rudego Lba w rytmie warkotu, jekow i lapowiatrakow, zbieranie kawalkow jajecznicy ze sciany, podlogi, szafek itp itd jest wszedzie nie ma jej tylko na suficie

3.Wsciekly na mnie Rudy Leb z punkowym fryzem wystrzeliwuje z lazienki jak kula armatnia i serwuje becki Laciatej

4.Rudy Leb zwiewa ale dopadam go i wedruje do karceru razem z moim przescieradlem, brak rak zeby odczepic

5.Laciata smeci jak zawodowy zalobnik a Rudy Leb wywaza drzwi od szafki w lazience. Kawa wystygla

6.Z karceru Rudy Leb wypryskuje jak gumka od majtek, uklada sie pod drzwiami wyjsciowymi , maksymalny stan obrazy

7.Rudy Leb znowu probuje spuscic manto Laciatej tym razem sprytniej poza zasiegiem mojego wzroku w sypialni,

8.Rodeo - Laciata wyjezdza z sypialni na oklep na Rudym Lbie galopujacym na oslep,

9.Rudy Leb odety jak puzon siedzi za zielona kanapa

10.Laciata przed zielona kanapa pilnuje Rudego Lba i mamrocze

11.Niech sie nawet pozabijaja ide na interview w sprawie pracy samo interview juz od dluzszego czasu nie robi na mnie zadnego wrazenia, ale NIENAWIDZE TYCH CIUCHOW.

12.Upal jak jasna cholera do tego wilgotnosc jak w dzungli a ja ubrana jak urzednik bankowy na swoim slubie.

13.Zaczytalam sie przejechalam dwie stacje jade z powrotem

14.Wychodzac z metra o malo nie wyrznelam jak dluga wpadajac w betonowe objecia slupa ogloszeniowego

15.Wykrecil mi sie obcas i teraz dynda na jednym takim czyms – moze bez butow wzbudze litosc na interview

16.Przeblysk geniuszu przyklejam obcas na cztery gumy do zucia

17.Docieram na miejsce prawie nie uzywjac prawego buta i osiagajac mistrzostwo w udawaniu ze jednak go uzywam, ok 30 minut za wczesnie ide na kawe 10 minut przed czasem ide do budynku

18.Wszystkie drzwi pozamykane, nikogo nie ma, obchodze budynek wlaze do roznych drzwi napotkani ludzie maja co raz to bystrzejsze rady jak znalezc te wlasciwe drzwi wysylajac mnie w przeciwnych kierunkach

19.Na dwie minuty przed czasem wracam ociekajaca potem do pierwszych drzwi z brzegu i zaczynam sie dobijac i co? Jestem na miejscu tylko tabliczke zdjeli bo remont maja

20.Interview jak zwykle slodkie wszyscy sa mna absolutnie zachwyceni jak zawsze ja nimi tez jak zawsze , zadzwonimy pod koniec tygodnia – nie pytam ktorego

21.W drodze powrotnej zastanawiam sie czy mam jeszcze dom i jak bardzo jestem wrazliwa na widok krwi na scianach i scielace sie trupy

22.Wchodze do domu, buty do kosza, sciany na miejscu i sa biale, reszta tez tak jakby, kotow ani sladu, moze sie wreszcie wyprowadzily i bedzie spokoj

23.Rudy Leb na podwodniaka zakopany na ostatnim dolnym poziomie mojego wyrka, Laciata na wyrku

24.Rozkoszuje sie cisza, po godzinie wylaza oba, zgodnie olewaja mnie i wolowinke a ja olewam je wolowinka laduje w lodowce

25.Przy drugim podejsciu Laciata lata wokolo miski jak szalony bak udajac ze nie wie jak sie z niej je, Rudy Leb metodycznie kawalek po kawalku wywala wszystko na podloge

26.Olewam to i wychodze z kuchni

27.Po pol godzinie wracam wolowinka zjedzona, mycie podlogi, dwa odete puzony w sypialni

28.Zemsta jest slodka, wlaczam klime w sypialni, oj nie lubia tego wypryskuja z sypialni na turbodoladowaniu, oba lypia na mnie spode lba, a Laciata cos pyskuje pod nosem

29.Rozkladam sie na zielonej kanapie z ksiazka i juz nic mnie nie ruszy, mam dosyc

30.Postanowienie jak tylko schron przestanie strajkowac wracaja tam oba, Rudy Leb w podskokach.

31.Nigdy wiecej zadnego kota

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Czw cze 25, 2009 5:49

Ooooo-ale sie uśmiałam :ryk: :ryk: :ryk: -no po prostu jestes genialna !
Małgosiu-ja sie powtarzam,ale napisz Ty ksiązkę o swoim życiu z kotami-to bedzie hicior!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw cze 25, 2009 11:06

Buhaha.Opis rewelacja.Noooo To by wcale nie było głupie Gosiu,taka książeczka.I tytuł "Raj z kociakami",buhahaha :) :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 25, 2009 11:52

Super relacja :ryk:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw cze 25, 2009 12:45

Ja tu sie wyzalam a te sie turlaja ze smiechu Obrazek
Bez serc, bez ducha........ ze sie Panem Wieszczem posluze Obrazek

muac

Post » Czw cze 25, 2009 14:37

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw cze 25, 2009 17:40

I z sercem i z duchem,ale masz taki styl pisania,że nie można sie nie śmiać :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw cze 25, 2009 17:56

dzisiaj to i ja sie smieje :D ale wczoraj to mi sie wyc chcialo :twisted:

muac

Post » Czw cze 25, 2009 18:20

Oj bywają takie paskudne dni,że wszystko jest "pod górę"! :(
Ale już dzisiaj troszkę lepiej-prawda?-i niech będzie jeszcze lepiej Małgosiu!
Mnie tez czasem po ciężkim dniu footra dobijają np hałasując w nocy,ale ja już zaprawiona w bojach ,a dla Ciebie jeszcze wszystko nowe-zwłaszcza kocie fochy i potyczki.Kiedyś przywykniesz,bo kochasz swoje kociska i one kochają Ciebie,a to bardzo wiele,jak masz się do kogo przytulić,wyzalić,wycałować mięciuchne futerko i popatrzeć w oczy :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw cze 25, 2009 18:59

Mnie się wydaje, że koty wyczuwają nasze zdenerwowanie i wtedy też zachowują się nieznośnie. Nawzajem się wtedy nakręcamy i jest coraz gorzej. Sam czasem mam ochotę pourywać im ogony!!!!

Jedzmy czekoladę !!!!
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw cze 25, 2009 19:16

yes yes yes i lody czekoladowe oczywiscie :D
Ostatnio edytowano Czw cze 25, 2009 19:25 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

Post » Czw cze 25, 2009 19:25

Ja nie przepadam za czekoladą :? ,ale uwielbiam suchą kiełbasę zagryzaną ogórkiem konserwowym :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw cze 25, 2009 19:32

KropkoXL, dla towarzystwa podobno pewien cygan dał się......

Raz daj się skusić :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw cze 25, 2009 19:35

Hmmm-w dobrym towarzystwie i cykuta nie straszna :lol: -ale jutro-dzisiaj nie chce mi sie iść do sklepu,a takich "specyjałów" jak czekolad nie trzymam-zawsze oddaja siostrze,bo czasem pacjenci mnie "uszczęśliwiają",a ona jest czekoladouzalezniona :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]