BOŻENA WAHL ZNÓW ZBIERA KOTY!!! Uwaga W-wa!!! s.37

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 22, 2009 18:56

A może jest jakieś forum kaukazów ?

Miałaś dużo szczęścia Zofia&Sasza... :roll: :roll:
Współczuję...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon cze 22, 2009 18:57

Karmelek(FIV+) i Cesar(FIV+)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

kristinbb

Post » Pon cze 22, 2009 18:57

Karmelek(FIV+) i Cesar(FIV+)

Obrazek

kristinbb

Post » Pon cze 22, 2009 18:58

Karmelek(FIV+) pozdrawia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kristinbb

Post » Pon cze 22, 2009 23:17

Karmelek do całowania tylko :) cudny!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto cze 23, 2009 7:02

Zofiu, ogromnie mi przykro. :(
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto cze 23, 2009 16:05

Ratunku!!! 2-miesięczny szczeniak to nie jest coś, z czym ja mogę współpracować. :strach: Moje koty świrują na widok małego szczekającego wariata, do garażu wrócił FIVowy Aldo (bo jednak większa przestrzeń niż w malutkiej toalecie) - nie ma dobrego miejsca na Tosiulkę. :( W ogródku nie zostawię, bo mnie sąsiedzi zabiją jak to maleństwo będzie długo płakać.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro cze 24, 2009 13:22

wczoraj na dogomanii wystawiłam bazarek dla psiaków wyciągnietych z "Ostatniej szansy".
Może ktos z was się na coś skusi :
http://www.dogomania.pl/forum/f99/filiz ... -a-140668/

Jest śliczna kocia filiżanka :)

Zapraszam :)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro cze 24, 2009 14:59

Na prośbę Zofii usuwam to, co napisałam.

:cry: Trzymaj się Zosiu. Strasznie Ci współczuję.
Ostatnio edytowano Śro cze 24, 2009 22:39 przez Modjeska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Śro cze 24, 2009 21:33

Chciałabym sprostować jedna informację - ugryzł mnie w Boguszycach pies, ale nie wiem który. Nie wiem czy Baca, nie wiem czy jakiś inny. Zostałam ugryziona przy kociarni (w tym miejscu co Zosia), ale nie widziałam psa, który to zrobił - zostałam złapana z tyłu, za ścięgno achillesa i przewrócona na ziemię. Psa od razu odgonił pracownik, miałam grube, skórzane buty nad kostkę, które mnie uchroniły - pies się nie przebił, but jest rozdarty, ale ja miałam tylko stłuczenie, zdartą skórę na nodze no i spuchłam.

Jeżeli jest 100% pewności, że to Baca gryzie, że jest agresywny (tylko on), to oczywiście należy wziąć pod uwagę jego eutanazję. Ale tylko przy 100% pewności, że to Baca regularnie atakuje ludzi i dotkliwie gryzie.

Edit - pies mnie ugryzł w obecności pracownika, ale nie był to pan Józef. Niestety już nie pamiętam który to był :oops:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro cze 24, 2009 21:58

Jana pisze:Chciałabym sprostować jedna informację - ugryzł mnie w Boguszycach pies, ale nie wiem który. Nie wiem czy Baca, nie wiem czy jakiś inny. Zostałam ugryziona przy kociarni (w tym miejscu co Zosia), ale nie widziałam psa, który to zrobił - zostałam złapana z tyłu, za ścięgno achillesa i przewrócona na ziemię. Psa od razu odgonił pracownik, miałam grube, skórzane buty nad kostkę, które mnie uchroniły - pies się nie przebił, but jest rozdarty, ale ja miałam tylko stłuczenie, zdartą skórę na nodze no i spuchłam.

Jeżeli jest 100% pewności, że to Baca gryzie, że jest agresywny (tylko on), to oczywiście należy wziąć pod uwagę jego eutanazję. Ale tylko przy 100% pewności, że to Baca regularnie atakuje ludzi i dotkliwie gryzie.

Edit - pies mnie ugryzł w obecności pracownika, ale nie był to pan Józef. Niestety już nie pamiętam który to był :oops:

Ale tego co czytam na dogo, wynika ze conajmniej anna-33 to widział cyt: "Jana zostala przewrocona w mojej obecnosci.Grzebalam akurat w bagazniku, Ona krzyknela i wtedy do niej podbieglam.Nie zostala nawet drasnieta. Szla na koncu peletonu i byla juz zupelnie sama.
Pies uderzyl ja nad kostka i od razu uciekl.Ogladalismy kostke, nie byla przecieta skora. Osobiscie zbieralam Jane z ziemi, wiec jestem pierwszym swiadkiem."
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Śro cze 24, 2009 21:58

Jana pisze:Chciałabym sprostować jedna informację - ugryzł mnie w Boguszycach pies, ale nie wiem który. Nie wiem czy Baca, nie wiem czy jakiś inny. Zostałam ugryziona przy kociarni (w tym miejscu co Zosia), ale nie widziałam psa, który to zrobił - zostałam złapana z tyłu, za ścięgno achillesa i przewrócona na ziemię. Psa od razu odgonił pracownik, miałam grube, skórzane buty nad kostkę, które mnie uchroniły - pies się nie przebił, but jest rozdarty, ale ja miałam tylko stłuczenie, zdartą skórę na nodze no i spuchłam.

Ale tego co czytam na dogo, wynika ze conajmniej anna-33 to widział cyt: "Jana zostala przewrocona w mojej obecnosci.Grzebalam akurat w bagazniku, Ona krzyknela i wtedy do niej podbieglam.Nie zostala nawet drasnieta. Szla na koncu peletonu i byla juz zupelnie sama.
Pies uderzyl ja nad kostka i od razu uciekl.Ogladalismy kostke, nie byla przecieta skora. Osobiscie zbieralam Jane z ziemi, wiec jestem pierwszym swiadkiem."

ARKA

Post » Śro cze 24, 2009 22:00

I mam pytanie: KTO ZDECYDOWAŁABY NIE USPIĆ tzw'slepy miot" od Marzeny Krzetowskiej?? Czy wraca stare??? Rozmnazamy, kochane puchate kuleczki??? Gdzie jest suka z tymi szczenietami, w budzie posród setek psów i fruwających wirusow parwo i nosówki???

ARKA

Post » Śro cze 24, 2009 22:13

Pies mnie ugryzł i od razu odskoczył (chyba odegnany przez pracownika). Pytałam potem który to pies, nikt nie umiał mi powiedzieć.

ARKO - co według Ciebie oznacza określenie "ślepy miot"? Kociak/szczeniak, który jeszcze nie otworzył oczu? Niezależnie od tego czy ma 2 dni czy 2 tygodnie?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro cze 24, 2009 23:30

Jana pisze:Pies mnie ugryzł i od razu odskoczył (chyba odegnany przez pracownika). Pytałam potem który to pies, nikt nie umiał mi powiedzieć.

ARKO - co według Ciebie oznacza określenie "ślepy miot"? Kociak/szczeniak, który jeszcze nie otworzył oczu? Niezależnie od tego czy ma 2 dni czy 2 tygodnie?

Tak, dokladnie taki, co nie ma jeszcze oczu otwartych.
A co do "kaukaza". Dyskusja jest bezprzedmiotowa gdyz pies nie jest rasowy, ma tatuaz zwiazkowy, ktos sprawdzil?

Jesli nie ma, to mowimy o psie w typie jakies rasy-wiec jak mozna dyskutowac o jego cechach charakteryzujacych dana rase, jak nie wiemy, ktore cechy ma z kaukaza a ktore nie. Zresztą, to dotyczy kazdej rasy. Pies ma ok. 10 lat i jak mozna cokolwiek w nim zmienic, co sobie juz przez lata utrwalil?

ARKA

[poprzednia][następna]