o nieCoToMa pisze:Po dzisiejszych opadach podniosły się wody gruntowe i zalało nam dolną kociarnię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
o nieCoToMa pisze:Po dzisiejszych opadach podniosły się wody gruntowe i zalało nam dolną kociarnię
Mruczeńka1981 pisze:o nieCoToMa pisze:Po dzisiejszych opadach podniosły się wody gruntowe i zalało nam dolną kociarnięwezwijcie straż pożarną!
CoToMa pisze:Marcelibu dzisiaj wysłała Ornipural dla Skarpetki.
Jutro powinnam odebrać przesyłkę...
szamanka pisze:Sytuacja w kociarni w miarę opanowana. Mam dobre wiadomości - udało się uratować łapkę czarnej kotce - ma poskładaną, ma też poskładaną szczękę, która była paskudnie pogruchotana.Wetki powiedziały, że wygląda jak Robokop. Jestem szczęśliwa, że obeszło się bez amputacji, wprawdzie czeka ją długa rechabilitacja, ale jest w komplecie
Mruczeńka1981 pisze:szamanka pisze:Sytuacja w kociarni w miarę opanowana. Mam dobre wiadomości - udało się uratować łapkę czarnej kotce - ma poskładaną, ma też poskładaną szczękę, która była paskudnie pogruchotana.Wetki powiedziały, że wygląda jak Robokop. Jestem szczęśliwa, że obeszło się bez amputacji, wprawdzie czeka ją długa rechabilitacja, ale jest w komplecie
![]()
Szamanko bez Ciebie nasze koty byłyby już za TM...
szamanka pisze:Cudotwórcami są nasze wetki, ja tylko się nastękałam, żeby ratować co się da. Jasna koteczka po przeciwbólowym troszeczkę zjadła, czarna na razie jeszcze nie całkiem przytomna, wygląda okropnie. Miejmy nadzieję, że będzie dobrze.
sarra pisze:Witam po dlugiej przerwie![]()
Mam duzo zaleglosci w czytaniu ale szybko sie poprawiezaraz sie zabieram,chociaz troszke dzis poczytam.
Bardzo bardzo prosze usciskajcie i wymiziajcie Micia i Plowa,chociaz z nia to pewnie nie bedzie latwe![]()
W piatek zrobie przelew na dzieciaczki
Kicia_ pisze:szamanka pisze:Cudotwórcami są nasze wetki, ja tylko się nastękałam, żeby ratować co się da. Jasna koteczka po przeciwbólowym troszeczkę zjadła, czarna na razie jeszcze nie całkiem przytomna, wygląda okropnie. Miejmy nadzieję, że będzie dobrze.
Ucałuj je od nas i powiedz, że jesteśmy im bardzo wdzięczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, smoki1960 i 278 gości