Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:
Domku, popatrz na mnie! To ja, Marley - ten grzeczny i przyulaśny kotek, który czeka tylko na Ciebie! Pokochasz mnie? Tę złotą kulkę słońca o wpełni ukształtowanym charakterku?
Korciaczki pisze:Rudy Marley - bursztynooka ognista kula
Rudy, młody, piękny- taki kot powinien znaleźć dom bardzo szybko. Marley w domku tymczasowym u Justy&Zwierzaki jest już ponad tydzień i jakoś kolejek po rudaska nie widać, nie słychać.
Marley'kowe życie przez chwilę wysiało na włosku. Nie licząc tego, że chadzał po ruchliwej ulicy, a za idealne miejsce do odpoczynku wybrał sobie chodnik pod autami- w miejscu gdzie bytował biega wiele psów puszczanych luzem, a okolica nie słynie z miejsca przyjaznych kotom ludzi. Wypatrzony przez dobrą duszę, został złapany i trafił na tymczas do Justy&Zwierzaki. Marley jest typowym miziakiem, który najpierw musi zaufać. Musiał doświadczyć wiele złego ze strony człowieka, bo wciąż boi się gwałtowniejszych ruchów i kuli uszka przy stawianiu nóg obok niego. Zdecydowanie jednak zaliczać będzie sie do tych ,,miziaków do potęgi entej" - trzeba tylko troszkę czasu. Na dzień dzisiejszy przyłapany na wersalce, stole czy szafce- włącza swój głośny traktorek przy głaskaniu i coraz śmielej barankuje. Marley jest naprawdę kochanym kotem.![]()
![]()
,,Mówią, że rude jest piękne. To dlaczego jeszcze nikt mną się nie zachwycił i nie pokochał?"
mrrrrrrr pisze:bardzo milo jest czytac takie slowa...
... bo w ostatnim czasie slysze wokol jedynie "przeciez to tylko kot"...
czesto sie zastanawiam czemu ludzie sadza, ze sa bardziej wartosciowymi zwierzetami?... zazwyczaj swoim zachowaniem pokazuja, ze jest dokladnie odwrotnie. bo jak mozna miec tak rozwniety mozg i inteligencje by byc tak samolubnym i okrutnym?
![]()
![]()
ciesze sie, ze jest tu tyle osob kochajacych zwierzaki
pozdrowienia dla Marleya!
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 95 gości