MaryLux pisze:annette88 pisze:dzien dobry, kochaniu nas też lało w nocy, przed chwila wszystlo troche slonce, ale znowu sie zachmurzylo..
Daj nam słoneckoooo
już poszło, ale postaram sie poczarowac, co ?
abraaaaakadabraaaaaa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:annette88 pisze:dzien dobry, kochaniu nas też lało w nocy, przed chwila wszystlo troche slonce, ale znowu sie zachmurzylo..
Daj nam słoneckoooo
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:dzien dobry, kochaniu nas też lało w nocy, przed chwila wszystlo troche slonce, ale znowu sie zachmurzylo..
Daj nam słoneckoooo
już poszło, ale postaram sie poczarowac, co ?
abraaaaakadabraaaaaa
MaryLux pisze:kussad pisze:futro... całkiem niepotrzebnie zrobiłam sobie dziurkę tam gdzie znalazłam kleszcza wcześniej niż moi Duzi...
Choco, a co to jest klesc i skont go wzięłaś?
MaryLux pisze:Ojeeeeej, Choco, jaka Ty jesteś mądraaaaaaaaaaaaAle ja chyba klesca nie złapię, bo w ogóle z domu nie wychodzę, jak myślis?
Inka
PS Duza mówi, ze zaras zajzy do Wasego wontecka
kussad pisze:MaryLux pisze:Ojeeeeej, Choco, jaka Ty jesteś mądraaaaaaaaaaaaAle ja chyba klesca nie złapię, bo w ogóle z domu nie wychodzę, jak myślis?
Inka
PS Duza mówi, ze zaras zajzy do Wasego wontecka
Możliwe że nie złapiesz kleszcza jeśli nie wychodzisz z domu, nie odwiedzają Cię zwierzęta w tym psy wychodzące z domu i podróżujące, Twoi Duzi po wycieczkach dokładnie sprawdzają czy nie wbił Im się kleszcz!
PS. Właśnie odkryłam Gości w naszym wątku - baardzo sie ucieszyłam i też do Nich napisałam.![]()
i też złożyłam wizytę
annette88 pisze: Inko, przepraszam, że nie pszyszłam jak mnie poprosiłaś.. ale Duża poszła do tej sfojej najważniejszej ksionżki i po prostu nie widziałampoza tym i tak mi wyłonczyła komputra, bo grzmiało
nie zezłościj sie na mnie, moja najlepsza przyjaciółko
Melanie z nadzieją w kocim serduszku![]()
Hannah12 pisze:Inuś jak tam u was, czy przestało padać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 150 gości