Wszystkie kociaki już w nowych domach :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 12, 2009 20:20

kocurek ktory jest u mnie tez cos zle wyglada,własnie zwymiotował.Mam podac mu smekte.Jutro rano jedziemy do Formicy
Mam nadzieje ze bedzie dobrze
Moj mąż nie moze sie pozbierac :(

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob cze 13, 2009 4:49

Martynko, z kociakami tak bywa... ja w tamtym roku straciłam kilka... ostatnie trzy wszystkie odeszły za TM... wiem, jak boli! :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob cze 13, 2009 5:53

Jak się trzymacie ekipo kociastych. Jesteśmy z Wami duchem.

Jak się przedstawia obecnie sytuacja. Może w jakiś sposób możemy pomóc? :(
MIKUŚ

Post » Sob cze 13, 2009 11:22

Trzymam mocno kciukasy
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob cze 13, 2009 11:48

byliśmy u Formicy-kociaki wydaje sie ze lepiej.
Wczoraj podałam im smecte,później pobuszowały po kuchni.
Dziś rano bardzo duzo zjadły-bardzo w sensie w porownaniu ile dotad zjadaly.
Apetyt widac maja juz wiekszy,dostaja antybiotyk.Czekamy na koopy zebyu byly jak nalezy.
Dostały po ksiazeczce i teraz odsypiaja stres zwiazany z podroza :lol:

MarKotek

Post » Sob cze 13, 2009 17:19

Martyna to kciuki trzymamy :lol: i oby było tylko lepiej jak coś potrzebujesz to daj znać. Dziś byłam w schronisku po prostu jedna wielka tragedia :cry: nawet mi się nie chce pisac :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob cze 13, 2009 21:03

Kciukasy dla koteczkow i glaski
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Sob cze 13, 2009 22:19

terenia1 pisze:Martyna to kciuki trzymamy :lol: i oby było tylko lepiej jak coś potrzebujesz to daj znać. Dziś byłam w schronisku po prostu jedna wielka tragedia :cry: nawet mi się nie chce pisac :cry:

sa kociaki pewnie znowu :(

MarKotek

Post » Nie cze 14, 2009 20:21

Hop do gory
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon cze 15, 2009 6:50

Hop! :>)

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Wto cze 23, 2009 12:26

długo mnie nie było -niestety nie miałam internetu :(
Mam cztery kociaki dwie kotki i dwa kocurki,trzy sa w nowych domach-jestem w stałym kontakcie kociaki sa zdrowe maja sie dobrze,jeden nie żyje.
Niestety wiesci tez nie mam za dobrych jedna kicia jest chora wczoraj wieczorem zrobila sie osowiala,słaba,niechce jesc ani pic.Bylismy w nocy u weta dostala zastrzyki,płyny,wwet powiedzial ze trzeba tez sie nastawic na to ze nie przezyje.Sam nie potrafi dokladnie zdiagnozowac co jej jest.
Dostaja ciagle to samo jedzenia kityketa jedynie smaki im zmieniam,nie daje im nic innego tylko na zmiane suche albo mokre.
Zaraz tez jedziemy do weta...jeszcze niewiem gdzie bo Formica dop przyszlego poniedzialku nie pracuje wiec niewiem gdzie z nia jechac tzn.musze wszystkie wziasc bo wszystkie musza byc zobaczone ew.dostac antybiotyki, bo razem przebywaly,od wczoraj sa rozdzielone z chora kicia.Wczoraj nie mialismy wyjscia musialismy jechac do dabrowy bo to w nocy bylo o 23.
Niewiem co jest z tymi kociakami.....:(
Jesli by ktos mogl wspomoc mnie finansowo bede bardzo wdzieczna-rachunki i rozliczenia beda na watku.Niestety nie dam rady leczyc czterech kociat,zwlaszcza ze niewiadomo ile to potrwa i ile wyniesie.

MarKotek

Post » Wto cze 23, 2009 18:07

kociaki dostały zastrzyki,zostaly odrobaczone.
dostaly tez tabletki na biegunke ale...chcialam im ja podac rozpuszczona i troszenke doslownie dalam jednemu zaczela mu piana z pyska kapac czy to normalne???? bo niewiem czy podac reszcie jak tak sie robi.

musze w czwartek jechac dostane preparat zamowiony musze uregulowac rachunek do czwartku za dzis 70 zł. + ten preparat -niewiem ile to bedzie.
Bede miala fakture

MarKotek

Post » Wto cze 23, 2009 23:55

podniose moze ktoś nas wypatrzy i pomoże :(
zapomnialam napisac ze ten wet u ktorego dzis bylam wpisal w ksiazeczke :
podejrzenie panleukopeni wiec niewiem bo ten wczoraj mowil ze to przez robale :(

MarKotek

Post » Śro cze 24, 2009 11:43

hoooop hooooop

MarKotek

Post » Śro cze 24, 2009 12:49

MartynaP pisze:podniose moze ktoś nas wypatrzy i pomoże :(
zapomnialam napisac ze ten wet u ktorego dzis bylam wpisal w ksiazeczke :
podejrzenie panleukopeni wiec niewiem bo ten wczoraj mowil ze to przez robale :(

Na jakiej podstawie podejrzewa pp ? Ja myslę, że to od robaków . A jak po odrobaczeniu się czują?

Tabletka rozkruszona ,niestety powoduje to , że kot się "pieni" , dla tego ja wolę wkładać do pysia po kawałeczku tabletki, albo zastrzyk. Możesz też spróbować "przemycic" po maluśkim kawałeczku wkładając do jakiegoś dobrego jedzonka, np, ugotowany kurczak posiekany i zrobic z niego malutką kuleczkę w środku z niespodzianką w postaci kawałeczka tabletki :wink:

Trzymaj sie i pisz co z maluchami. Ja w zime miałam takie kociatka okrutnie zarobaczone . Dziewczyny pewnie nie zobaczyły Twojego postu , dla tego się nie odzywają
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]