Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Adria pisze:Staruszek Artur jest ogólnie nie lubiany. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale jak już Jazz i Bambus na niego sycza i prychaja, to coś jest nie tak. Otwartą wojnę prowadzi z Amidalą i Alexem. Amidala to typ histeryczki i zaczepialskiej, wiec tutaj specjalnie mnie to nie dziwi. Do innych kotów Artur nic nie ma o ile one nie zaczepiaja jego.
Jak tam biedny Artur![]()
Czy nadal nie ma żadnych przyjaciół![]()
A jego zdrówkoWiadomo może, dlaczego kulał
San pisze:Słuchajcie, nie wiem, czy to jest mądry pomysł, ale możeby sprzedawać kocie kalendarzyki jako cegiełki na allegro?
San pisze:Zacytuję sama siebie:San pisze:Słuchajcie, nie wiem, czy to jest mądry pomysł, ale możeby sprzedawać kocie kalendarzyki jako cegiełki na allegro?
Hmm,być może brak odpowiedzi miał oznaczać, że to NIE JEST mądry pomysł... Do mnie trzeba głośno i wyraźnie :wink:
San pisze:Zacytuję sama siebie:San pisze:Słuchajcie, nie wiem, czy to jest mądry pomysł, ale możeby sprzedawać kocie kalendarzyki jako cegiełki na allegro?
Hmm,być może brak odpowiedzi miał oznaczać, że to NIE JEST mądry pomysł... Do mnie trzeba głośno i wyraźnie :wink:
Adria pisze:San pisze:Zacytuję sama siebie:San pisze:Słuchajcie, nie wiem, czy to jest mądry pomysł, ale możeby sprzedawać kocie kalendarzyki jako cegiełki na allegro?
a zostaly jeszcze jakies kalendarzyki ?
Ja mam prosbebo tak teraz przygladam sie banerkowi...czy mozemy zmienic w banerku SOS " problemy prawne" na "pomoc prawna potrzebna" ??
mb pisze:
Artur jest cudowny![]()
![]()
![]()
Cieszę się, że z jego zdrówkiem jest nienajgorzej![]()
Pytałam o niego, bo jest mi go jakoś wyjątkowo żal - jak go sobie wyobrażę na tym śmietniku, z którego nie miał dokąd pójść, czekającego z rezygnacją na to, co dalej zgotuje mu los...
Wiem, że są koty jeszcze bardziej skrzywdzone, ale jego przypadek wydaje mi się wyjątkowo smutny
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 79 gości