CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(92)krok od śmierci-tragedia 15 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 22, 2009 20:49

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pon cze 22, 2009 21:14

mb pisze:
Adria pisze:Staruszek Artur jest ogólnie nie lubiany. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale jak już Jazz i Bambus na niego sycza i prychaja, to coś jest nie tak. Otwartą wojnę prowadzi z Amidalą i Alexem. Amidala to typ histeryczki i zaczepialskiej, wiec tutaj specjalnie mnie to nie dziwi. Do innych kotów Artur nic nie ma o ile one nie zaczepiaja jego.

Jak tam biedny Artur :?:

Czy nadal nie ma żadnych przyjaciół :?:

A jego zdrówko :?: Wiadomo może, dlaczego kulał :?:

Artur jest rewelacyjnym kotem :love: Spokojny, grzeczny, nieklopotliwy. Dla niego liczy sie cieply kącik, pelna miseczka...troche mu przeszkadza, ze musi dzielic sie czlowiekiem. Bo gdyby mogl to chetnie lezal by na kolanach non stop a jak juz walnie baranka tym swoim wielkim Łbem...to gwiazdki sie pokazuja 8) Jak bylo cieplo lubil wygrzewac sie w sloneczku na tarasie a teraz zdecydownie woli wygrzewac sie przy kaloryferze. Tylko zerka zza progu co tam za oknem i spowrotem do ciepelka :)
Co do zdrowka to jak na staruszka calkiem dobrze sie trzyma. Kuleje nadal i podejrzewam, ze tak juz bedzie mial. Ma przykurcze stópki a kulawizna wyglada na stary uraz. Narazie wet zalecil leki i doprowadzenie go do porzadku (bo i siersc brzydka, i z oczek cieklo). Nasz wet wraca za tydzien i wtedy bedzie pelna diagnostyka: krew i RTG.

Obrazek Obrazek Obrazek

Jutro do Krakowa jedzie Amidala. Kochany kot, ale zle sie czuje w tak wielkiej grupie kotów. Luelka znajdzie jej najlepszy dom pod sloncem :)

Obrazek

Pozdrowienia dla wszystkich śle piekny Alex

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

przebojowa Aspazja

Obrazek Obrazek

i rozsądny Jazz 8)

Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon cze 22, 2009 21:19

Adria pisze:przebojowa Aspazja

Obrazek Obrazek

:lol:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pon cze 22, 2009 21:30

Zacytuję sama siebie:
San pisze:Słuchajcie, nie wiem, czy to jest mądry pomysł, ale możeby sprzedawać kocie kalendarzyki jako cegiełki na allegro? :oops:

Hmm,być może brak odpowiedzi miał oznaczać, że to NIE JEST mądry pomysł... Do mnie trzeba głośno i wyraźnie :wink: :oops:

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Pon cze 22, 2009 21:36

San pisze:Zacytuję sama siebie:
San pisze:Słuchajcie, nie wiem, czy to jest mądry pomysł, ale możeby sprzedawać kocie kalendarzyki jako cegiełki na allegro? :oops:

Hmm,być może brak odpowiedzi miał oznaczać, że to NIE JEST mądry pomysł... Do mnie trzeba głośno i wyraźnie :wink: :oops:

Podobnie ja też dalej nie wiem, czy aukcja żebracza na allegro na prywatnym koncie na rzecz CK to dobry pomysł. :oops:
Obrazek

grrr...

Post » Pon cze 22, 2009 21:36

a zostaly jeszcze jakies kalendarzyki ?

Ja mam prosbe :oops: bo tak teraz przygladam sie banerkowi...czy mozemy zmienic w banerku SOS " problemy prawne" na "pomoc prawna potrzebna" ??

Adria

Post » Pon cze 22, 2009 21:40

Adria pisze:

a zostaly jeszcze jakies kalendarzyki ?

Ja mam prosbe :oops: bo tak teraz przygladam sie banerkowi...czy mozemy zmienic w banerku SOS " problemy prawne" na "pomoc prawna potrzebna" ??

Postaram się jutro pomyśleć nad nowymi banerkami.
Obrazek

grrr...

Post » Pon cze 22, 2009 21:48

Dziewczyny, ja się nie dziwię, że nie ma odpowiedzi, bo tu się tyle dzieje, że ciężko nadążyć.... ;)
Wiele spraw umyka ;)

wg mnie to dobre pomysły, ale to szefostwo niech zdecyduje ;)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pon cze 22, 2009 21:49

Adria pisze:Obrazek Obrazek Obrazek

Artur jest cudowny :love: :love: :love:

Cieszę się, że z jego zdrówkiem jest nienajgorzej :D

Pytałam o niego, bo jest mi go jakoś wyjątkowo żal - jak go sobie wyobrażę na tym śmietniku, z którego nie miał dokąd pójść, czekającego z rezygnacją na to, co dalej zgotuje mu los...

Wiem, że są koty jeszcze bardziej skrzywdzone, ale jego przypadek wydaje mi się wyjątkowo smutny :(

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon cze 22, 2009 21:59

Mi zostało sporo kalendarzyków, bo niestety zbytnio się nie sprzedały :(

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Pon cze 22, 2009 22:06

mb pisze:
Adria pisze:Obrazek Obrazek Obrazek

Artur jest cudowny :love: :love: :love:

Cieszę się, że z jego zdrówkiem jest nienajgorzej :D

Pytałam o niego, bo jest mi go jakoś wyjątkowo żal - jak go sobie wyobrażę na tym śmietniku, z którego nie miał dokąd pójść, czekającego z rezygnacją na to, co dalej zgotuje mu los...

Wiem, że są koty jeszcze bardziej skrzywdzone, ale jego przypadek wydaje mi się wyjątkowo smutny :(

masz racje! Jego przypadek jest wyjatkowo smutny, bo ten kot jest bezgranicznie ufny w stosunku do czlowieka i do nieszczescia duzo nie brakowalo. Ja juz zawsze bede chodzic z aparatem w torebce, bo pewnych rzeczy nie da sie opisac. To byl bardzo smtny widok :(

Adria

Post » Pon cze 22, 2009 22:48

Potwierdzam, Maleństwo które z nami zamieszkało to dziewczynka.
Mówimy do niej Duszka :) Wczoraj było źle, dopiero dzisiaj w południe napiła się wody. Dziś wieczorem po raz pierwszy zjadła, wepchnięte jedzonko do pysia zasmakowało. Dusia nadal jest słabiutka, ale wydaje mi się że będzie dobrze. Tabletki i kropelki do oczu znosi dzielnie. Jest naprawdę urocza :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A czy pamiętacie Tego Pana?
Obrazek

chotesia

Od: Pon lut 04, 2008 22:47

Post » Wto cze 23, 2009 0:48

Wiadomości o sytuacji - apel o pomoc - znalazły się, z tego co widzę, na co najmniej trzech blogach i dwóch forach belferskich. Zawsze to kilka osób więcej przeczyta... mam nadzieję :(

Dzisiaj dałam radę opublikować tylko Artura. Wczorajsze siedzenie przed kompem dało mi w ... kość. To już jednak nie te lata :roll: .

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto cze 23, 2009 5:30

chotesia pisze:A czy pamiętacie Tego Pana?
Obrazek

Ale słodziutkie to są widoki! :D Kciuki za Duszkę! :ok:
Obrazek

grrr...

Post » Wto cze 23, 2009 7:56

Jejku jaka ona malutka, a przy Dominku jest jeszcze mniejsza :)
Dobrze że są zdjęcia będziem szukać domku ;)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

[poprzednia][następna]