Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:A u nas ciężkie powietrze. Przysypiam na zajęciach, dobrze że mam kolokwium to ni emuszę się koncentrować i uważać na to co mówię.
annette88 pisze:MaryLux pisze:Ciociu, to Ty po kawie nie zasypias jak nasa Duza? Dla niej kawa to najlepsy usypiac na śfiecie
Inka
ja piję kawę rzadko, więc raczej działa pobudzająco
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Ciociu, to Ty po kawie nie zasypias jak nasa Duza? Dla niej kawa to najlepsy usypiac na śfiecie
Inka
A ja mam tak niskie ciśnienie, że czasem je muszę ciut podnieść, żeby w ogóle zasnąć
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Ciociu, to Ty po kawie nie zasypias jak nasa Duza? Dla niej kawa to najlepsy usypiac na śfiecie
Inka
A ja mam tak niskie ciśnienie, że czasem je muszę ciut podnieść, żeby w ogóle zasnąć
nie wiedziałam, że tak może być
kociczka39 pisze:Cześć Moja Kumpelo
Myszka o cały roczek starsza
Hannah12 pisze:O imprezka jest, Myszko dużo zdrowia i ukochanych smakołyków. P&H
Erin pisze:Cześć Kochani!
Myszko, wszystkiego najlepszego!![]()
kociczka39 pisze:Hannah12 pisze:O imprezka jest, Myszko dużo zdrowia i ukochanych smakołyków. P&H
Dziękuję moje Kochane,Małe i Duże.No tak ,można powiedzieć że jest imprezka.A Duzi to mnie tak wyściskali że hej.Cały czas mnie ściskają,ale dzisiaj to baaardzo dużo.A Duża jak mnie rano dorwała,to myślałam że mnie nie puści,skubana.Nie wiedziałam,że ma aż takiego świra na moim punkcie,mmmmrrraaauuuu
Myszka nadzwyczaj skromna
goodfriend pisze: Myszko wszystkiego najlepszego!!! Sto lat
TiR & Ula
Cześć IneczkoCo dziś porabiałaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości