Jutro jada na sterylkę dwa koty od Oli. Są umówione, mam nadzieję, że również złapane, bo u nas zaczęło popołudniu nieźle padać. Ola nic nie pisze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OlaLola pisze:Dzwoniłam dziś do babki od kotów, Znajdek siga juz po drzewach, Biedulka tez doszła do siebie. Pani wypuszcza ją na dwór na pół godzinki lub godzinkę przy czym cały czas pilnuję bo Bieddulka strasznie miauczy w domu chce na dwór. Na noc oczywiście jest zabierana do domu. Jutro jedziemy na zastrzyk i porobimy zdjęciaiwona mówiła ze biedulka jest mieszańcem jakiejś rasy, ale nie pamięta jak sie ta rasa nazywa ;P:P
Adria pisze:OlaLola pisze:Dzwoniłam dziś do babki od kotów, Znajdek siga juz po drzewach, Biedulka tez doszła do siebie. Pani wypuszcza ją na dwór na pół godzinki lub godzinkę przy czym cały czas pilnuję bo Bieddulka strasznie miauczy w domu chce na dwór. Na noc oczywiście jest zabierana do domu. Jutro jedziemy na zastrzyk i porobimy zdjęciaiwona mówiła ze biedulka jest mieszańcem jakiejś rasy, ale nie pamięta jak sie ta rasa nazywa ;P:P
To się nazywa szczęśliwe zakończenieCzekamy na fotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 771 gości