Zapraszam na bazarek dla Lucusia
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95183
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zirrael pisze:Tiliya nadal nie jenadal codziennie się kroplówkujemy i pchamy jedzenie siłą do pyska
Proszę trzymajcie kciuki o jakiś przełom...
Nualla pisze:Trzymam...
Zirrael, jak Ci podrzucić transporter? Do pracy, czy w jakieś dogodniejsze miejscce?
Przepraszam jeszcze raz za to ze na mnie czekałaś a mnie nie byłoi zamieszanie tym spowodowane...
zirrael pisze:Tiliya nadal sama nie je ani nie pije. Natomiast udało mi się w nią wcisnąć na 2 razy (wcozraj wieczorem i dzisiaj rano) całąą puszkę hills a/d dla rekonwalescentow. To jest porcja na 2,5 kg kota na dobę)) (oczywiscie podawalam rozwodnione strzykawką do pyska). Oskrzela i płuca czyste, spojówki ładne, nos czysty i jeszcze tylko jakies resztki szmerów w tchawicy zostały. Niestety w pysiu mega nadzerka na dziasle tuz obok gardła -to pewnie prze nią kicia nie je. Dzisiaj przy okazji kroplowki kupie (znaczy wezme na kreche) wiecej tych puszek hillsa (jedna 156 gram kosztuje 8,60). Może ma ktoś z was dostęp do takich puszek po niższej cenie? Bo u mnie juz bardzo krucho z kasą
magdaradek pisze:zirrael pisze:Tiliya nadal sama nie je ani nie pije. Natomiast udało mi się w nią wcisnąć na 2 razy (wcozraj wieczorem i dzisiaj rano) całąą puszkę hills a/d dla rekonwalescentow. To jest porcja na 2,5 kg kota na dobę)) (oczywiscie podawalam rozwodnione strzykawką do pyska). Oskrzela i płuca czyste, spojówki ładne, nos czysty i jeszcze tylko jakies resztki szmerów w tchawicy zostały. Niestety w pysiu mega nadzerka na dziasle tuz obok gardła -to pewnie prze nią kicia nie je. Dzisiaj przy okazji kroplowki kupie (znaczy wezme na kreche) wiecej tych puszek hillsa (jedna 156 gram kosztuje 8,60). Może ma ktoś z was dostęp do takich puszek po niższej cenie? Bo u mnie juz bardzo krucho z kasą
Biedna Tiliyatak długo nie je
zir, poproszę nr konta na pw, coś podrzucę dla rudej...
wysłałam Ci dziś mmsa z fotką persa w schronisku, tylko do Ciebie mam numer. Ale wiem, że domy z gumy nie są, ponadto ten kocur to dość trudny przypadek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 145 gości