Panna Migotka - Mimi, i pojechała na swoje...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 14, 2009 18:06

ano ciężko będzie.... się trzymam pionu, że musi być miejsce dla Irci jak wróci :roll:
Mała im dłużej jest, tym bardziej tego wariata kochamy.

No nic. Za tydzień przeprowadzka - do Łodzi do domku z ogródkiem i labradorem :lol:
Jesteśmy po rozmowie - bardzo ciepli i mili i odpowiedzialni ludzie. Mieli kotkę lat 13, odeszła na raka. Wypytali, co Mi lubi, jaki zwirek itd. Dostała w prezencie piękną futrzastą mysz, którą zaraz porwała Arusia.
Coś mi się wydaje, że Mimi będzie ulubienicą Pani mamy - bo byli w trójkę, mama, mąż i 17-letnia córka.
Przez wakacje będą w domu i będą małą rozpieszczać.
Jeszcze tydzien i wyfrunie moje maleństwo...
smutno...

trza będzie pomyśleć o kolejnym małym tymczasie... żeby nie było pusto... :roll:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie cze 14, 2009 18:31

Ale dobre wieści, cieszę się Asiu :) Będzie Mimi miała dobrze :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie cze 14, 2009 18:34

Super wieści :love: powodzenia malutka :love:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie cze 14, 2009 19:02

Sis pisze:ano ciężko będzie.... się trzymam pionu, że musi być miejsce dla Irci jak wróci :roll:
Mała im dłużej jest, tym bardziej tego wariata kochamy.

No nic. Za tydzień przeprowadzka - do Łodzi do domku z ogródkiem i labradorem :lol:
Jesteśmy po rozmowie - bardzo ciepli i mili i odpowiedzialni ludzie. Mieli kotkę lat 13, odeszła na raka. Wypytali, co Mi lubi, jaki zwirek itd. Dostała w prezencie piękną futrzastą mysz, którą zaraz porwała Arusia.
Coś mi się wydaje, że Mimi będzie ulubienicą Pani mamy - bo byli w trójkę, mama, mąż i 17-letnia córka.
Przez wakacje będą w domu i będą małą rozpieszczać.
Jeszcze tydzien i wyfrunie moje maleństwo...
smutno...

trza będzie pomyśleć o kolejnym małym tymczasie... żeby nie było pusto... :roll:

hyhy :lol: no i fajnie

bardzo się cieszę z takiego fajnego domku dla Migotki :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie cze 14, 2009 20:53

cieszę się i to bardzo ale..... czy oni wiedzą o całym sztabie duszyczek netowych które będą stęsknione za jej widokiem i wieściami o niej??

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pon cze 15, 2009 9:39

ogłoszenie znaleźli gdzieś na necie, ale o wątku nie wiedzą ;)
żeby tylko miała dobrze...
a tymczasy... jak TŻ się zgodzi, to będzie następny.
Pewnie gdyby mała została jeszcze trochę to zostałaby na długo dłużej. Jest teraz w wieku Irci, gdy zabierałam ją ze schronu. I coraz bardziej ją przypomina. Z kotami coraz lepiej się dogaduje - czytaj zgodniej bawi. Rano szalała cała trójka. Mała Mi jest coraz fajniejszym kotem, i odganiam pokusy, no bo jednak ja się nie nadaję do tymczasowania, wiecznie ten sam problem się pojawia w którymś momencie. :roll:

Sis

Post » Pon cze 15, 2009 15:59

Cieszę się że Mała się przeprowadza, trzymam kciuki, żeby była szczęśliwa w nowym domku.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto cze 16, 2009 0:29

Sis pisze:ogłoszenie znaleźli gdzieś na necie, ale o wątku nie wiedzą ;)
żeby tylko miała dobrze...
a tymczasy... jak TŻ się zgodzi, to będzie następny.
Pewnie gdyby mała została jeszcze trochę to zostałaby na długo dłużej. Jest teraz w wieku Irci, gdy zabierałam ją ze schronu. I coraz bardziej ją przypomina. Z kotami coraz lepiej się dogaduje - czytaj zgodniej bawi. Rano szalała cała trójka. Mała Mi jest coraz fajniejszym kotem, i odganiam pokusy, no bo jednak ja się nie nadaję do tymczasowania, wiecznie ten sam problem się pojawia w którymś momencie. :roll:

domyslam sie że to jest cięzko tak oddać
ale bedzie jej dobrze :D :D
wyczochraj ja ode mnie
szczerze to jak przypomnę sobie jak Madzia zostawiała Nam Jaśka to miała łzy w oczach, ale jak przyjechała na kawkę to Jasiek udawał panicza na swoim :D :D

bazylica

Post » Wto cze 16, 2009 0:41

mała jest właśnie czochrana od cioci Bazyliki :)

oj ciężko... Mi przychodzi spać do nas, przytula się. dziś rozłozyła się jak szalik wokół szyi, brzusio do góry, łapy wiszą z jednej strony, główka z drugiej, i mruczy póki nie zacznie śnić.
Wiem, że te tymczasowe kociaki to potem już nie rozpoznałyby, ale dla mnie kazdy maluch pozostaje maluchem, nawet jak podsyłają potem fotki dorosłych kotów, to to nie są moje tymczasy tylko jakieś obce koty :evil: ;)

Sis

Post » Wto cze 16, 2009 0:50

a dziękuje, dziekuje
nigdy nie oddawałam w obce rence footra, obawiam sie że żyłabym jak Villasowa
a teraz ide spać bo rano znowu kurs czeka

bazylica

Post » Wto cze 16, 2009 0:54

bo to ciężko jest tak oddawać
czasem można się pocieszać, że kot będzie miał lepiej w domu docelowym - tak było z Zuzką, biedna ona u nas była, Minnie ją strasznie goniła i biła, i Zuza przemieszkała cały czas u nas w łazience, przeszło miesiąc.
dobrej nocy :)

Sis

Post » Czw cze 18, 2009 23:53

Hejka i jak tam u was??
co ciekawego słychać?

bazylica

Post » Pt cze 19, 2009 18:00

Mi się pakuje i jutro wyjeżdża :)
coraz fajniejsza jest....

Sis

Post » Pt cze 19, 2009 20:34

powodzenia kotuniu śliczna :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt cze 19, 2009 20:38

nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć ;)

Powiem Wam, ze przez ostatni tydzien była cisza z chętnymi na Mi. Za to dziś jakiś wysyp - 3 telefony i dwa maile 8O
w tym jeden kolejny bardzo fajny dom, aż szkoda, że zdrowej małej kotki drugiej nie mam na zbyciu...

Sis

[poprzednia][następna]