Chwila rozrywki - śmieszny kociak

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 14, 2009 0:13

maxiking pisze:
gwiazdand pisze: a ty masz jakiegos kociaka?

mam :D .... dwa .... ale nie kociaki a stateczne KOTY ... :D :D :D :D

To dawaj link do galerii albo foty jakies :P :*
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

Od: Śro cze 03, 2009 22:05

Post » Nie cze 14, 2009 0:15

Idula pisze:a jak tam małe kociaki sąsiadki? czy kociczka dostał pokarmu? czy wciąż zajmuje się maluszkami??

Moje kochane malenstwo ma sie dobrze postaram sie jutro o fotki, kotki sasiadki ciagle sa przy ich doroslej kocicy, podobno mleko dostala bo sie do sutkow czasem przyssa ale i tak dokarmia je sasiadka moim mlekiem przez pipete bo nie chca jesc z butelki, 23 czerwca przyjedzie do nas na 2 tyg kociak mniej wiecej w tym samym wieku, bo jego wlascicielka jedzie na wakacje, wiec bedzie mial towarzycho :P
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

Post » Wto cze 16, 2009 19:09

co taka cisza nastała??? hooop hoopp!!
Obrazek Obrazek
Banda Iduli zaprasza do NASZEGO wątku

Idula

Od: Śro gru 10, 2008 10:48

Post » Śro cze 17, 2009 15:54

Zakonczenie roku i tak troszke z czasem cienko, postaram sie o nowe fotki mysle ze w weekend powinny byc :P
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

Post » Śro cze 17, 2009 21:16

gwiazdand pisze:Maxiking bardzo dziękuje... a ty masz jakiegos kociaka?

odkopalam jakieś zdjęcia moich koccuro
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Czw cze 18, 2009 0:43

maxiking pisze:
gwiazdand pisze:Maxiking bardzo dziękuje... a ty masz jakiegos kociaka?

odkopalam jakieś zdjęcia moich koccuro
Obrazek
Obrazek

Śliczne masz kociaki :D Kurcze dziewczyny nie wiem jak mam go karmic, mleko kocie 2 puszka juz sie skonczyla dostaje chwilowo bebilon tak kazala wet bo tu u mnie zero kociego mleka, zreszta trudno o nie bardzo w czwartek jade do szczecina to kupie ale narazie nie wiem :? nic mu sie nie stanie? nie ma tam tego utlenicza cebulowego bo sklad czytalam z 3 razy, a i znowu mamy problem z kupka po zmianie mleka niestety wyrzucilam puszke(nazwa) znow male zatwardzenie, maly robi kupki ale doslownie jak paznokiec od 3 - 4 dni tak jest.... I zaczynam mu dawac staly pokarm tak po troszeczku.
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

Post » Czw cze 18, 2009 16:39

poczytaj może coś Ci sie przyda
http://www.koty.civ.pl/rady/kocieta.php#kotki4
ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Czw cze 18, 2009 22:40

A oto kilka moich fotek podczas snu :D A wiecie z kim sie najlepiej spi? :D Z tatusiem oczywiscie :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

Post » Pt cze 19, 2009 15:04

Witajcie :D Dzisiaj chcialbym wam przedstawic całe grono moich wspollokatorów :D Steskniliscie sie?

Obrazek

Oto ja i Lolus

Obrazek

Ja z Niunia :D

Obrazek

A tutaj cała gromada :D Troche niewyrazne ale... No wiec tak w klatce na dole Pierdoła :D Biały to Lolus drugi czarny koło Lolo to Spicy a brązowa to juz wiecie Niunia :D Niunia jest fajna czasem mnie przytula ale Spicy... raz chcial mnie drapnac i prycha na mnie dobrze ze mamusia mnie pilnuje :D

Obrazek

A tu sprzątaliśmy:

Obrazek

Później musiałem sie umyc :)

Obrazek

Zjadłem sobie mleczko :D

Obrazek

Troche sie pobawiłem:

Obrazek

I pospałem:

Obrazek

Rozciągam się a tu...

Obrazek

kurcze nowe zabawki :D

Obrazek

To sie pobawiłem znowu troche :D

Obrazek

Ja sie odwracam patrze..az mi sie oczka zaswieciły :)

Obrazek

Super szeleszcący tunel :D

Obrazek

Fajnie sie bawiło w tym tunelu...ale wszystko sie konczy.. troche sie zmeczyłem...

Obrazek

A tak wlasnie bylo na moim placu zabaw, gdzie jeszcze troszke sie pobawiłem:

Obrazek

Ale mnie scieło z nóg...

Obrazek

I ukochane spanko...

Obrazek

aaaa bym prawie zapomniał zapraszam na film.... -
jestem na nim strasznie smieszny :D

http://www.youtube.com/watch?v=LlxveAyIu5E
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

Post » Pt cze 19, 2009 15:55

jakie słodkie cudo :1luvu: i jeszcze się tak chwieje na tych malusich nóżkach :love: sama miałam kilka miesięcy temu sześć takich maluszków, i powiem Ci, że nie ma nic lepszego od obserwacji jak z małych, nieporadnych kupek futra wyrastają duuuże i silne kotuchy :D
dobrze że mały trafił do Ciebie, szcześciarz z niego...no i ma tyyyyle zabawek :twisted:
a jak się mały teraz czuje, co z ta kupką?dla takich maluszków każda zmiana pokarmu może się wiązać z "żołądkowymi rewolucjami" ale miejmy nadzieję,że szybko mu to minie...wygląda na okaz zdrowia...
Obrazek

flyGirl

Od: Pt sty 12, 2007 13:42

Post » Pt cze 19, 2009 16:02

flyGirl pisze:jakie słodkie cudo :1luvu: i jeszcze się tak chwieje na tych malusich nóżkach :love: sama miałam kilka miesięcy temu sześć takich maluszków, i powiem Ci, że nie ma nic lepszego od obserwacji jak z małych, nieporadnych kupek futra wyrastają duuuże i silne kotuchy :D
dobrze że mały trafił do Ciebie, szcześciarz z niego...no i ma tyyyyle zabawek :twisted:
a jak się mały teraz czuje, co z ta kupką?dla takich maluszków każda zmiana pokarmu może się wiązać z "żołądkowymi rewolucjami" ale miejmy nadzieję,że szybko mu to minie...wygląda na okaz zdrowia...

No co do zabawek to ciągle nowe :) ta piszcząca pszczólka chyba jest ulubienica :) a z tym nowym pokarmem to powoli wprowadzam juz staly pokarm.. jak narazie jest ok zjadl 2 raz i kupka była ładna :) cóż u mnie pod łóżkiem ale jakos sie posprzatalo z maseczka :) hehe dzis siku znow pod łożko chyba tam kuwete mu wsadze :)
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

Post » Pt cze 19, 2009 16:58

cóż, co do karmienia to niewiele mogę poradzić, ja miałam maluchy z mamą i nie miałam takich kłopotów jak Ty, wszystko jakoś się tak bezproblemowo obeszło :wink: ale wierzę że sobie poradzisz, widac że zależy Ci na kotku (pfff, a komu by na takim słodziaku mogło nie zależeć... :roll: ) i zrobisz dla niego wszystko co zrobic powinna przybrana mamusia :wink: trzymam więc mocno kciuki żeby było dobrze :ok:
Obrazek

flyGirl

Od: Pt sty 12, 2007 13:42

Post » Pt cze 19, 2009 17:04

lubie takie dobre zakonczenia ;))) gratulacje ,ze maluszek sie wychowuje wspaniale....tylko czy ono juz iwe....ze nie jest krolikiem??? ;)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt cze 19, 2009 17:08

anulka111 pisze:lubie takie dobre zakonczenia ;))) gratulacje ,ze maluszek sie wychowuje wspaniale....tylko czy ono juz iwe....ze nie jest krolikiem??? ;)

hahaha nie wiem chyba raczej mysli ze jest człowiekiem :) :P synkiem moim :) ;) :oops:
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

Post » Pon cze 22, 2009 13:38

1. Hej :) Co u was słychac? Chciałem sie przywitac :P

Obrazek

2. Dzis troche sobie poobserwowałem króliczki z ukrycia :)

Obrazek

3. A później do nich podbiegłem....

Obrazek

4. I dokładnie mnie obwąchały!

Obrazek

5. A tutaj piękna rureczka :D

Obrazek

6. Powspinałem się po nogawce :) Bo jeśc mi nie chciala mama dac :(

Obrazek

7. I w końcu Zjadłem sobie troszke stałej karmy :)

Obrazek

8. Umyłem się :)

Obrazek

9. I poszedłem sobie spac oczywiście z tatusiem :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

gwiazdand

[poprzednia][następna]