„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe myśli i słowa otuchy.
Szyszkę 12 lat temu moje psy znalazły na świerku w lesie jako malutkie kocię. Była więc z nami prawie od początku swojego życia. Właściwie należała do mojej córki. Spała z nią w łóżku i miała zawsze nieograniczony wstęp to jej pokoju (w przeciwieństwie do innych footerek). Strasznie mi jej brakuje, co trochę coś mnie podrywa żeby zajrzeć do pokoju tak jak to robiłam przez ostatnie dwa miesiące.
Bardzo, bardzo mi przykro Szyszka odeszła razem z moim Psotusiem, który miał tylko rok i 1,5 miesiąca Walczył bardzo dzielnie, do samego końca, ale białaczka okazała się silniejsza
Brykajcie szczęśliwe za TM!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.