Agnieszko, poszedł przelew, 81zł:
aneta od zwierzyńca 30zł
Marcelina 36zł
Ewkaa 15zł
Lutraaaa! ponownie przypominam o gazetach wojennych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Barbann, ja chętnie dołączę moje kropelki Bacha do Twoich kropelek Bacha,tzw. bach-bach. Powiedz, jak to zrobić? Plny za swoje przeleję wprost na koto Ryśki, a za wysyłkę Tobie? Czy może za wysyłkę i krople Tobie, a Ty przlejesz Jej tylko za krople...
Chyba się sama pogubiłam.
Daj znać.
PS
A Biszkopt raczej z bratem będzie szczęśliwy, a nie nieszczęśliwy
Tak zeznawać.
kosma_shiva pisze:Afryka pisze:Zaznaczam wątek. I przy okazji chcę się podzielić ogłoszeniem, które znalazłam na allegro
uśpione?
Takie duuuże kocięta?
ku***, nie wiem co powiedzieć...
Mąż zabronił mi bluzgać ludzi na allegro...
Kastapra, coś dla Ciebie:D:D
A tak poważnie to mam nadzieję, że to taki chwyk marketingowy
BarbAnn pisze:no coz...jeszcze niedawno mialam ale ci ludzie dla ktorych szukalam czarnej małej kotki, wzieli malucha ze sklepu
BarbAnn pisze:no coz...jeszcze niedawno mialam ale ci ludzie dla ktorych szukalam czarnej małej kotki, wzieli malucha ze sklepu
Tweety pisze:doktor Miśkowicz pożegnał od nas Ines. Zrobił jeszcze ostatnie badanie mocznika, który znowu się podniósłPodjęliśmy decyzję. Koteńka już mruczy Panu Bogu na kolanach
![]()
![]()
![]()
W Krakvecie jest też markopolo, Joszko posypał mu się przez ręce.
Co to za sądny dzień![]()
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:doktor Miśkowicz pożegnał od nas Ines. Zrobił jeszcze ostatnie badanie mocznika, który znowu się podniósłPodjęliśmy decyzję. Koteńka już mruczy Panu Bogu na kolanach
![]()
![]()
![]()
W Krakvecie jest też markopolo, Joszko posypał mu się przez ręce.
Co to za sądny dzień![]()
[*][*][*]
biedusia..
czy ona cierpiała? Bolało ją?
Joszko, głowa do góry !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Szymkowa i 77 gości