K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 18, 2009 15:27

proszę do sobotniego poranka przynieść wszystkie posiadane kontenery na Wielopole.
Kosma, donieś kratkę proszę, bo kontener bez kratki jakby nie spełnia swojej funkcji :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw cze 18, 2009 15:28

Barbann, ja chętnie dołączę moje kropelki Bacha do Twoich kropelek Bacha,tzw. bach-bach. Powiedz, jak to zrobić? Plny za swoje przeleję wprost na koto Ryśki, a za wysyłkę Tobie? Czy może za wysyłkę i krople Tobie, a Ty przlejesz Jej tylko za krople...
Chyba się sama pogubiłam.
Daj znać.
PS
A Biszkopt raczej z bratem będzie szczęśliwy, a nie nieszczęśliwy ;)
Tak zeznawać.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw cze 18, 2009 15:36

Zaznaczam wątek. I przy okazji chcę się podzielić ogłoszeniem, które znalazłam na allegro :evil:

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Czw cze 18, 2009 15:45

Aga, co prawda jestem chpra i leze w domu, ale zrobię co w mojej mocy, żeby Ci go jutro jakoś podrzucić !
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw cze 18, 2009 15:48

Afryka pisze:Zaznaczam wątek. I przy okazji chcę się podzielić ogłoszeniem, które znalazłam na allegro :evil:

uśpione?
Takie duuuże kocięta?

ku***, nie wiem co powiedzieć...
Mąż zabronił mi bluzgać ludzi na allegro...

Kastapra, coś dla Ciebie :D:D:D

A tak poważnie to mam nadzieję, że to taki chwyk marketingowy :cry:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw cze 18, 2009 15:51

Afryka pisze:Zaznaczam wątek. I przy okazji chcę się podzielić ogłoszeniem, które znalazłam na allegro :evil:

matko z córką! :evil: mam nadzieję, że to tylko szantaż, obrzydliwy ale szantaż

z Chirona zabieramy jutro Lizusa z interwencji, kotkę, której poginęły maluszki (ogromny miziak, Wielopole to dla niej dramat :cry: ) i Krakuskę Lutra, ona znowu brała antybiotyk więc tydzień musi odczekać do szczepienia i tydzień po szczepieniu). W Chironie jest 5 naszych kontenerów :wink:

Kinya, zabierając Trinię do Kłaja wzięłabyś Pepitę z Wielopola i zawiozła tamże. W sobotę pani będzie czekać na Kaje ale Ty chyba nie możesz jej wtedy zawieźć, dobrze rozumiem?

Kosma, może zajrzyj w niedzielę na tę Wenecję, póki mamy jeszcze trochę darmowych sterylek.

Przyjechało 60 kg suchej karmy, Puriny (czyli pierwszy rzut), niestety ofiarodawczyni nie chce się ujawniać ale i tak jej bardzo dziękuję :1luvu:

Tweety

Post » Czw cze 18, 2009 15:56

kosma_shiva pisze:Aga, co prawda jestem chpra i leze w domu, ale zrobię co w mojej mocy, żeby Ci go jutro jakoś podrzucić !

ale jak leżysz, to leż spokojnie i korzystaj, że możesz, bo jak napisałam właśnie znalazłam większą partię kontenerów i kratka od Ciebie nie jest już tak pilna.

Co do Bielan to pogadałyśmy z Lutrą i plan jest taki, że do złapania są mamuśki, w tym jedna z karmionym przychówkiem a pozostałe zostają na miejscu i w stosownym czasie się je ciachnie, bo inaczej nie jesteśmy w stanie tego ogarnąć :( Oczywiście wszystkie mamuśki wrócą skąd przyszły, maluszki pójdą do ludzi (tylko ciekawe których :evil: )

Tweety

Post » Czw cze 18, 2009 15:59

Tweety pisze: /.../ maluszki pójdą do ludzi (tylko ciekawe których :evil: )

Osmielam sie nadmienic, ze ja wyjezdzam ok polowy lipca, i zarowno Paneczkowie jak i Glusie musza byc juz wtedy przekazane ...
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Czw cze 18, 2009 16:08

Tweety pisze:Kinya, zabierając Trinię do Kłaja wzięłabyś Pepitę z Wielopola i zawiozła tamże. W sobotę pani będzie czekać na Kaje ale Ty chyba nie możesz jej wtedy zawieźć, dobrze rozumiem?

Ale Trinia wróci jeszcze do mnie do domu na tydzień, tak mi doktor zasugerował i zgodziłam się. Pomieszka z Grafitem przez ten tydzień.
Kitkę do Kłaja mogę zgarnąć i wypuścić, nie ma sprawy, lubię to :wink:

W sobotę z zawiezieniem Kajki raczej kiepsko, a czy pani nie mogłaby podjechać po nią do mnie? To tylko kilkanaście kilometrów 8) Skoro domek sprawdzony to chyba można taki manewr wykonać?

Tylko KTÓRE TO PEPITA? Żeby potem nie było :wink: Marek będzie jutro na WieloPolu?
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw cze 18, 2009 16:12

Tylko KTÓRE TO PEPITA?

Pepita to to bure po prawej, jest całe bure, a więcej takiego burego nie ma, więc dasz radę. Uważaj, bo to wariatka, ucieka z pęknięciem.

lutra

Post » Czw cze 18, 2009 16:22

lutra pisze:
Tylko KTÓRE TO PEPITA?

Pepita to to bure po prawej, jest całe bure, a więcej takiego burego nie ma, więc dasz radę. Uważaj, bo to wariatka, ucieka z pęknięciem.

no jest jeszcze Kicia, też bura, tylko że że ona aż płacze, żeby ją głaskać a Pepita daje nogę,

Co do Kai to wolę aby ją tam zawieźć, bo mieszkania nie oglądałam, wiem tylko, że pani ma balkon zabezpieczony całościowo, bo jej poprzedni kot lubiał wędrować więc trzeba mu było to uniemożliwić.

Tweety

Post » Czw cze 18, 2009 16:25

Zowisia pisze:
Tweety pisze: /.../ maluszki pójdą do ludzi (tylko ciekawe których :evil: )

Osmielam sie nadmienic, ze ja wyjezdzam ok polowy lipca, i zarowno Paneczkowie jak i Glusie musza byc juz wtedy przekazane ...
zo

Zosiu, Paneczkowie wracają do siebie już 28.06 wiec "tylko" ( :twisted: ) Glusie nam zostaną.

Jutro Kobra idzie do domu, właśnie dzwonił Marek

Tweety

Post » Czw cze 18, 2009 16:30

Tweety pisze:
lutra pisze:
Tylko KTÓRE TO PEPITA?

no jest jeszcze Kicia, też bura, tylko że że ona aż płacze, żeby ją głaskać a Pepita daje nogę,

Co do Kai to wolę aby ją tam zawieźć, bo mieszkania nie oglądałam, wiem tylko, że pani ma balkon zabezpieczony całościowo, bo jej poprzedni kot lubiał wędrować więc trzeba mu było to uniemożliwić.

No to chyba łapka pójdzie w ruch na WP :twisted:

Podaj mi proszę namiary na tą panią od Kai, umówię się z nią jakoś.

A, oddałam widelec z czerwoną rączką :wink:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw cze 18, 2009 16:38

Zapomniałam o Kici, bo jej tam nie powinno być :(.
Ona i Nagritta + Irma powinny zostać stymczasowane.
Rozmawiałam z Panią z Krakusa. Bardzo chętnie przyjmie Milusia: "tak mało kotów nam zostało". :)
Kurka, dlaczego tylko ona bierze te krople Bacha?

lutra

Post » Czw cze 18, 2009 16:56

Edyta dzwoniła do Miśkowicza, u Ines pojawiły się objawy neurologiczne. Musze tam zadzwonić i powiedzieć mu, żeby ..... no, kurcze, nie mogę, no :cry: :cry: :cry:

Tweety

[poprzednia][następna]