Kosma, donieś kratkę proszę, bo kontener bez kratki jakby nie spełnia swojej funkcji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afryka pisze:Zaznaczam wątek. I przy okazji chcę się podzielić ogłoszeniem, które znalazłam na allegro
Afryka pisze:Zaznaczam wątek. I przy okazji chcę się podzielić ogłoszeniem, które znalazłam na allegro
kosma_shiva pisze:Aga, co prawda jestem chpra i leze w domu, ale zrobię co w mojej mocy, żeby Ci go jutro jakoś podrzucić !
Tweety pisze: /.../ maluszki pójdą do ludzi (tylko ciekawe których)
Tweety pisze:Kinya, zabierając Trinię do Kłaja wzięłabyś Pepitę z Wielopola i zawiozła tamże. W sobotę pani będzie czekać na Kaje ale Ty chyba nie możesz jej wtedy zawieźć, dobrze rozumiem?
Tylko KTÓRE TO PEPITA?
lutra pisze:Tylko KTÓRE TO PEPITA?
Pepita to to bure po prawej, jest całe bure, a więcej takiego burego nie ma, więc dasz radę. Uważaj, bo to wariatka, ucieka z pęknięciem.
Zowisia pisze:Tweety pisze: /.../ maluszki pójdą do ludzi (tylko ciekawe których)
Osmielam sie nadmienic, ze ja wyjezdzam ok polowy lipca, i zarowno Paneczkowie jak i Glusie musza byc juz wtedy przekazane ...
zo
Tweety pisze:lutra pisze:Tylko KTÓRE TO PEPITA?
Pepita to to bure po prawej, jest całe bure, a więcej takiego burego nie ma, więc dasz radę. Uważaj, bo to wariatka, ucieka z pęknięciem.
no jest jeszcze Kicia, też bura, tylko że że ona aż płacze, żeby ją głaskać a Pepita daje nogę,
Co do Kai to wolę aby ją tam zawieźć, bo mieszkania nie oglądałam, wiem tylko, że pani ma balkon zabezpieczony całościowo, bo jej poprzedni kot lubiał wędrować więc trzeba mu było to uniemożliwić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości