Moderator: Estraven
goodfriend pisze:Bry:)
Hakerku, moja Duża się martwiła, że jakiś smutny jestem to poprzytulałem się dziś do niej w nocy... Niech ma... Tyle, że dziś idę do weta... I weź tu zaufaj Dużej....
Rambo
Hannah12 pisze:Avian pisze:Hello
Jak chcesz sobie dla odmiany podłubać w sprzęcie to zapraszam - mamy casting na 3 miejsca![]()
Witam, wiem widziałam, ale dziękuję za sprzęt. To co mnie interesowało zostało zajęte i to nie przez mnieNawet mnie na rozmowy nie zaproszono, chociaż spełniłam dodatkowe wymogi 100%. Jestem miedzy innymi współtwórca oprogramowania dla urzędu miast i gmin, który działa w kilkuset urzędach na terenie kraju.
Witam i spieszę donieść, że egzamin zdany na 5.0. Jurto jeszcze to zaliczenie (niby na prawach egzamin, ale do indeksu idzie tylko zal). Wszystkie egzaminy (cztery) już zadane łączna wartość ocen to 19. Powiem nieskromnie zdolne mam dzieci. Jestem bardzo dumna z Agi <ikonka dumny jak paw>
Wracam do medytacjinad ...,a właśnie nie wiem nad czym, idę szukać inspiracji, jak znajdę to ...wrócę
Hannah12 pisze:goodfriend pisze:Bry:)
Hakerku, moja Duża się martwiła, że jakiś smutny jestem to poprzytulałem się dziś do niej w nocy... Niech ma... Tyle, że dziś idę do weta... I weź tu zaufaj Dużej....
Rambo
Rambo, ja jak widzę transporter to chowam się w wc, pod szafa lub innym magicznym miejscu. A i u wetki mam swoja norkę do chowania. A Pysia chowa się pod narzutę w sypialni i przybiera pozycje kota nieżywego. Dlaczego nas te Duże tak lubią taśtać do weta?. Haker
Hannah12 pisze:goodfriend pisze:Bry:)
Rambo
Rambo, ja jak widzę transporter to chowam się w wc, pod szafa lub innym magicznym miejscu. A i u wetki mam swoja norkę do chowania. A Pysia chowa się pod narzutę w sypialni i przybiera pozycje kota nieżywego. Dlaczego nas te Duże tak lubią taśtać do weta?. Haker
Hannah12 pisze:MruJafciu pomedytowałam nad obiadem
Hannah12 pisze:Witam i spieszę donieść, że egzamin zdany na 5.0. Jurto jeszcze to zaliczenie (niby na prawach egzamin, ale do indeksu idzie tylko zal). Wszystkie egzaminy (cztery) już zadane łączna wartość ocen to 19. Powiem nieskromnie zdolne mam dzieci. Jestem bardzo dumna z Agi <ikonka dumny jak paw>
Wracam do medytacjinad ...,a właśnie nie wiem nad czym, idę szukać inspiracji, jak znajdę to ...wrócę
Hannah12 pisze:MruJafciu bardzo się cieszę, że jesteś zdrowa jak ryba.
Wymedytowałam, mielone klopsik (takie z dodatkiem kapuski i marchewki) do tego młoda kapusta z koperkiem i młode ziemniaczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 914 gości