Anuuusia ,bo jak się rozpadniesz,to kto się zajmie Maniusiem po powrocie ,no i jeszcze Matyldą Trzymaj się kupy,choć kupa to brzydkie słowo Kciuki dla Maniusia ,no i Matyldy ,aby głośniej miaukiem wołała
żadnego rozpadania się kota wracaj do domu, do swojego domu
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Dzisiaj chyba 1000 raz serce mi pękło - mija pół roku.
Kupiłam Matyldzie nowe miseczki, kuwetkę - by nie przypominała mi Maniusia ... Zal mi serce ściska ...
Miałam urwanie glowy w weekend, nie miałam czasu wyjść w teren, ech ...
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Co za pogoda. U nas od rana padało, teraz jest nawet słońce.
Maniek ja cię bardzo proszę WRACAJ
Anuuusia a Matylda ma już swój wątek Fotki chętnie bym obejrzała.