DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 16, 2009 0:07

genowefa pisze:Kciuki z Bidzię :ok: :ok: :ok:

Jak Ci smutno, że sama do siebie piszesz, to mogę założyć codzienny serwis informacyjny pt. "Co Twój ukochany kotek zeżarł dziś." Czyli np. dziś skórki od młodych ziemniaków ugotowanych w mundurkach :roll: Najgorsze jest to, że młody przejmuje te kulinarne upodobania i zżera np. bułkę :roll:
Acha, mam jeszcze zdjęcie Twojego ukochanego kotka w ścierach :twisted: gdzie znalazł sobie super miejsce do spania :roll:

To ja bardzo poproszę :oops:

Właśnie oganiam się od Baśki... Jest tak samo namolna jak Maciuś :roll: O, a teraz ociera się o monitor laptopa... i znów o moje policzki :roll: zabierzcie stąd tego białego różowouchego chochlika :twisted: :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto cze 16, 2009 0:28

A gryzie Cię już po nosie? :lol: Ja bym tam zabrała ale nie mogę, buuu
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Wto cze 16, 2009 0:38

Nie, jeszcze nie. Na razie tylko bodzie czółkiem w czółko :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto cze 16, 2009 0:45

Hi, hi, to tylko nie rób do niej "dziubka" :lol: Baśka jest fajna, szybko znajdzie domek a i z aklimatyzacją jak widać u niej bezproblemowo.
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Wto cze 16, 2009 2:04

a czemuż nie? ja wszystkie podatne koty uczę całowania 8)

Wielbłądzio

Post » Wto cze 16, 2009 6:47

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 16, 2009 8:26

Dobry :D

Spałam niecałe trzy godzinki, nic mi się nie chce... A tu dzisiaj też trzeba pracować :twisted: No nic, idę sobie zrobić śniadanie i herbatkę :smokin:

Wielbłądzio

Post » Wto cze 16, 2009 16:49

Pojadłaś? :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 16, 2009 17:09

Nieostre wyszło:
Obrazek

Dziś zeżarł łuski od czosnku :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto cze 16, 2009 21:40

Przytulny zakątek, nie powiem :D

Zeżarł te łuski naprawdę :roll: - czy tylko się pobawił, pogryzł i zostawił...?
U mnie dziś w nocy nieznani sprawcy ponadgryzali truskawki :twisted: W zasadzie chodziło raczej o śmietanę, którą były owe truskawki polane - ale truskawek też niewątpliwie spróbowano :twisted:
Wiem wiem, nie powinnam ich była zostawiać na wierzchu. Czasami ze zmęczenia wyłącza mi się mózg :oops:

Bidula znów sika na brązowo :( 'W wolnej chwili' znów złapię mocz do badania, ale... przeraża mnie perspektywa kłucia Bidonka kolejną serią zastrzyków... Tamte znosiła przez chyba dwa tygodnie, do dziś paprze jej się strupek po jakimś (moim :oops: ) niefortunnym wkłuciu :( ...

Słuchajcie... Właśnie wyszedł ode mnie mój ojciec. Wyszedł... zauroczony Baśką 8O Najpierw spodobała mu się z wyglądu - a jak już załapała, że mu się spodobała: zaczęła serię wygibasów na parapecie, mruczanki, baranki i te sprawy :wink: To pierwszy kot od lat (nie licząc oczywiście domowniczki Maryni), który zebrał od ojca aż tyle jawnych i niewątpliwych dowodów sympatii :D

Wielbłądzio

Post » Wto cze 16, 2009 21:45

kalair pisze:Pojadłaś? :wink:

Jem nadal :roll: Aktualnie eklerkę :twisted:

Na razie ciągle doświadczam wspaniałego uczucia bycia schudniętą: np. dzisiaj przez cały dzień zjeżdżają mi z tyłka spodnie, które zawsze były opięte na udach... Niestety, poczucie bycia schudniętą wywołuje we mnie na ogół niezdrową euforię i dumę z siebie, poczucie, że zasługuję na jakąś nagrodę... A nagrodami często bywają... ciastka i czekolada :oops: :oops: :oops:

Wielbłądzio

Post » Wto cze 16, 2009 21:51

Wielbłądzio pisze:Zeżarł te łuski naprawdę :roll: - czy tylko się pobawił, pogryzł i zostawił...?

Co najmniej jedną zeżarł. Czosnek powąchał tylko.

Wielbłądzio pisze:Słuchajcie... Właśnie wyszedł ode mnie mój ojciec. Wyszedł... zauroczony Baśką 8O Najpierw spodobała mu się z wyglądu - a jak już załapała, że mu się spodobała: zaczęła serię wygibasów na parapecie, mruczanki, baranki i te sprawy :wink: To pierwszy kot od lat (nie licząc oczywiście domowniczki Maryni), który zebrał od ojca aż tyle jawnych i niewątpliwych dowodów sympatii :D

Może mu ją wyadoptuj? ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto cze 16, 2009 22:20

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:Pojadłaś? :wink:

Jem nadal :roll: Aktualnie eklerkę :twisted:

Na razie ciągle doświadczam wspaniałego uczucia bycia schudniętą: np. dzisiaj przez cały dzień zjeżdżają mi z tyłka spodnie, które zawsze były opięte na udach... Niestety, poczucie bycia schudniętą wywołuje we mnie na ogół niezdrową euforię i dumę z siebie, poczucie, że zasługuję na jakąś nagrodę... A nagrodami często bywają... ciastka i czekolada :oops: :oops: :oops:

Ależ Ci zazdroszczę..Ja miałam szczytny cel schuść przed weselem..I guzik.Raczej chyba odwrotnie. :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 16, 2009 22:57

genowefa pisze:
Wielbłądzio pisze:Zeżarł te łuski naprawdę :roll: - czy tylko się pobawił, pogryzł i zostawił...?

Co najmniej jedną zeżarł. Czosnek powąchał tylko.

Wielbłądzio pisze:Słuchajcie... Właśnie wyszedł ode mnie mój ojciec. Wyszedł... zauroczony Baśką 8O Najpierw spodobała mu się z wyglądu - a jak już załapała, że mu się spodobała: zaczęła serię wygibasów na parapecie, mruczanki, baranki i te sprawy :wink: To pierwszy kot od lat (nie licząc oczywiście domowniczki Maryni), który zebrał od ojca aż tyle jawnych i niewątpliwych dowodów sympatii :D

Może mu ją wyadoptuj? ;)

Marynia by zjadła :twisted: Ona nawet szynszylkę chciała zagryźć z zazdrości :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Śro cze 17, 2009 7:18

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]