Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dora750 pisze:tomo28 pisze:Okokok, proszę o wybaczenie - zapędziłem sięNastępne posty o Jaśku w osobnym temacie będę zamieszczał, bo faktycznie bałagan robię
Nie to, że bałagan, ale giniecie w tłumie wydarzeń
Barbara Horz pisze:dora750 pisze:tomo28 pisze:Okokok, proszę o wybaczenie - zapędziłem sięNastępne posty o Jaśku w osobnym temacie będę zamieszczał, bo faktycznie bałagan robię
Nie to, że bałagan, ale giniecie w tłumie wydarzeń
Jasiu i jego nowe towarzystwo to są tez nasze wydarzeniaJa też mam gdzieś daleko na forum wątek własnych kotów, ale skoro one na co dzień gnębią CKoty i odwrotnie, demolują chałupę wspólnymi siłami i wspólnie sie focą to jak mam o nich osobno pisać
![]()
Kochane kobity Marcelo i Edyszko, a dlaczemu nie ma na Waszej liście biednego Forka bez kawałka szczękiWiem, za mało o nim piszę
A tak na serio to on też potrzebuje super domku, który zapewni mu wyjątkowe bezpieczeństwo. Teraz jest dobrze, ale jak by przez niewłaściwe jedzonko, lub zbytnie brykanie ułamał pozostałą część szczęki to jest po kocie. Przez usunięcie kawałka kości jego szczęka jest osłabiona, a jej kolejne złamanie może skończyc się brakiem mozliwości jedzenia, co wiadomo do czego prowadzi. To nie jest utrata zęba, ale całego kawałka kości
To też nasz biedny inwalida, chociaz po nim tego nie widać
![]()
Kociaki na strychu rosną, w przeciwieństwie do tych co mam w domuDziś wzięłam pod lupę whiskasy strychowe, bo bardzo chciałam zauważyć róznicę między Malwinką i Melkiem, poniewaz o Malwinkę miałam już duzo telefonów, a o Melka nikt nie pyta
No i zauważyłam różnicę, a właściwie nie zauważyłam
Malwinka to Malwinek i kto qrde je ogladał pod ogonem i mnie w błąd wprowadził
Koleżanki od strony poprosze o zmianę płci maleństwa. Mam nadzieję, że już więcej się nie zmieni
Na wszelki wypadek poogladałam jeszcze Lenkę , ale u niej na razie wszystko ok. Teraz nie wiem czy aby na pewno mała pchła, która jest u Haliny jest dziewczynką jak twierdzi. Muszę zobaczyć osobiście, bo może to pcheł
![]()
mam dziś jeszcze innego zgryza oprócz bieżącychMauri, koteczka zaadoptowana przez moją córkę z kociaków z czarnego lądu ma ropomacicze. Kotka nie miała jeszcze rujki, ma rok. Kasia czekała i chciała ją ciachnąć po pierwszej rujce. Dziś dostała antybiotyk, jutro sterylka. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Almacita pisze:Dzięki pięknemu sioo w transpoterku sprawdzony został jeszcze mocz..
No i tu zaczynają się schody..
Test wykazał białko i leukocyty w moczu co może oznaczać niewydolność nerek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 78 gości