Malwinka przekroczyła TM

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 13, 2009 18:42

a tu udało mi sie złapać obie dziewczynki razem na jednym posłaniu
Obrazek
i tak zanim kliknęłam to zdążyły sie trochę przemieścić
a to kolejna fotka zrelaksowanej AgatkiObrazek
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob cze 13, 2009 18:45

Agatka ma śliczny rysunek na pysiu :D a Malwinka połączenie kolorów- niesamowite :D

A Myszka z gówniarami nie śpi? :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob cze 13, 2009 19:17

a Myszka to już starsza pani i należy jej się wyrozumiałość
Obrazek Obrazek

i nie mogłam sie oprzeć żeby nie wkleić tego zdjęcia :D
Obrazek
to kocica mojej sąsiadki, gdy uwieczniałam ja na zdjęciu to własnie została przez sąsiadkę zabrana z moich kolan ze słowami "Kora, pozwól Basi zjeść" :lol: jak widać minę ma odpowiednią :lol:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Sob cze 13, 2009 19:42

Agata przy Malwinie wygląda jak kociątko.

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob cze 13, 2009 20:14

ale to Malwinka ma bardziej kocięcy pyszczek i bardziej kocięcy głosik :D
wszystkie trzy są przekochane

Killatha

Post » Sob cze 13, 2009 20:52

Coś Ty? Naprawdę? Hi,hi,hi!

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie cze 14, 2009 6:22

Myszka to starsza pani, niewiele się jej chce, najlepiej dać jej święty spokój i pozwolić spać
Agatka to taka dziewczynka z warkoczykami, chętna do psot i zabaw, rzadko zdarza się jej posiedzieć spokojnie, ona chyba w ogóle nie śpi :twisted: nawet chodzi jakby ciągle posdkakiwała
Malwinka to maleńki kociaczek, z pyszczka, głosu, zachowania, w głowie ma zabawę i pieszczoty
co kocica to charakter :D

Killatha

Post » Nie cze 14, 2009 23:26

Kora :ryk:

czyli dwie nastolatki i seniorka to rzeczywiscie sie nie nudzisz :D

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pon cze 15, 2009 13:02

no na nudę narzekać nie mogę :twisted:
przy czym najwięcej zachodu mam z Myszką - przypilnować, nakarmić, wygłaskać, pocieszyć, posprzątać ślady, a jak trzeba to dać kroplówkę
no ale Myszka to naprawde mocno starsza dama, jest ze mna juz ponad 15 lat, a trafiła do mnie jako dobrze dorosła kocica po przejściach
ile dokładnie ma lat to nie wiem, ale piasku w jej klepsydrze jest coraz mniej

Killatha

Post » Pon cze 15, 2009 18:34

Killatha, ale Myszka wcale nie wygląda na wiekowa dame! naprawde, pyszczek ma młodej koteczki :D

A jak Myszka znosi kroplówki i tym podobne zabiegi?

Kora spojrzenie ma genialne :lol:

milenap

Post » Pon cze 15, 2009 19:30

zdjęcie Kory tego nie oddaje :D ale miała taka nabzdyczona minę "jak ta pańcia śmie ją zabierać z moich kolan", tym bardziej, że miałam na talerzu pstraga w galarecie :lol:

Myszka niestety zabiegi i dokarmianie strzykawką znosi niezbyt dobrze, to znaczy pozwala na nie ale zawsze mnie później osyczy i owarczy, tylko na szczęscie jest to bardzo krótkie, po chwili znowu przychodzi się przytulić
Myszka to naprawde wyjątkowa kocica, o niezmierzonej cierpliwości i tak ogromnym zaufaniu do mnie, że to aż niesamowite
juz dawno temu zrobił jej się malutki wrzodzik na brodzie
uparcie mi pokazywała że coś jej tam dolega, a jak już załapałam o co chodzi to pozwoliła go sobie usunąć
a niedawno przeciez miała wyrywanego kiełka, i to bez usypiania, jedyną jej reakcją było mocniejsze przytulenie się do mnie

Killatha

Post » Pon cze 15, 2009 19:45

Killatha, to niesamowite! 8O naprawde!
Naprawde mądra kotka, cierpliwa, no i ufa Ci w 100%.

No to Kora miała ładną pokusę na Twoim talerzu :lol:

milenap

Post » Wto cze 16, 2009 6:13

milenap pisze:No to Kora miała ładną pokusę na Twoim talerzu :lol:

i spore gwarancje że się z nia podzielę :D a tak ..... :twisted:

Myszka dzisiaj znowu trochę lepiej jadła
Malwinka się wczoraj na mnie obraziła - myłam okna i przegoniłam ja z pokoju w którym akurat byłam
ale wieczorem po obrazie nie zostało śladu :twisted: w końcu trudno obrazać sie na kogoś kto dzieli kolacją :twisted:

Killatha

Post » Wto cze 16, 2009 16:44

Myszka dzisiaj bardzo ładnie je (odpukać) i nie musiałam jej dokarmiać strzykawką
a Malwinka odkryła, że ja czasem tez jadam mięsko i ma kolejny talerz do spróbowania :twisted: opędzałam się jak od upartej osy, zachwowywała się gorzej niż Kora :twisted: i jak ja mam ją odchudzać?

Killatha

Post » Wto cze 16, 2009 19:30

No, nie Malwianka by się gniewac długo nie mogła :lol: Killatha, Malwinka to łakomczuch po prostu :twisted: :wink:

A często Myszka ma takie gorsze jedzeniowo dni? to wynika z nerek?

milenap

[poprzednia][następna]