Bazyli&Mila, watek absolutnie optymistyczny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 14, 2009 19:15

To prawda, koty niesamowite, myślałam, ze to będzie raczej stadko burasów, a tutaj naprawde wybitnie ładne koty czekają.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie cze 14, 2009 19:20

Oglądam ten drapak i wydaje mi się, że on jest od Rufiego. Jeśli tak, to on jest najlepszy ze znanych mi firm. Stabilny i prawie nie do zniszczenia. :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie cze 14, 2009 19:29

Dalia ale cuda nie wiedzialam ze moga byc tak piekne koty dopiero u ciebie i u Szury zobaczylam. Fakt zupelnie sie wczesniej nie interesowalam kotami az taki jeden rudy spadochroniarz zadrapal mi serducho :D Tak jak Klusio :1luvu: u Szury tak twoja Niuska :1luvu: absolutne dla mnie idealy kociego piekna. Pozostale bajeczne ale ja bym chyba nie dala rady z utrzymaniem futer. Podziwiam was dziewczyny. Dalia dlaczego masz nieadoptowalne tymczasy mysle ze moze to dluzej potrwa ale w koncu ktos sie zakocha

Ja tez bylam zaskoczona ze w schronisku tak duzo rasopodobnych kotow ale mysle ze to wynik komercyjnego podejscia takie latwiej sprzedac, tu tez sie zdarzaja pseudohodowle :twisted:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie cze 14, 2009 19:44

muac pisze:Dalia ale cuda nie wiedzialam ze moga byc tak piekne koty dopiero u ciebie i u Szury zobaczylam. Fakt zupelnie sie wczesniej nie interesowalam kotami az taki jeden rudy spadochroniarz zadrapal mi serducho :D Tak jak Klusio :1luvu: u Szury tak twoja Niuska :1luvu: absolutne dla mnie idealy kociego piekna. Pozostale bajeczne ale ja bym chyba nie dala rady z utrzymaniem futer. Podziwiam was dziewczyny. Dalia dlaczego masz nieadoptowalne tymczasy mysle ze moze to dluzej potrwa ale w koncu ktos sie zakocha

Ja tez bylam zaskoczona ze w schronisku tak duzo rasopodobnych kotow ale mysle ze to wynik komercyjnego podejscia takie latwiej sprzedac, tu tez sie zdarzaja pseudohodowle :twisted:

ano nieadoptowalne są ze wzgledu na stan zdrowia (Szagliś) i psychike (Norcia) - aczkolwiek Norcia jeszcze szuka domu
z utrzymaniem futer nie taki problem jeśli wiesz co nieco
persy trzeba czesac co dzień, mco w zaleznosci od futra albo co dzien albo rzadziej natomiast birme 2/3 razy w roku.
Norcia nie wynaga czesania wogole (Pan Bog jednak ma na uwadze dzikie stworzenia :wink: )

więc mnie sfocone przez Ciebie schroniskowce powalily na kolana - piekne koty :wink:
i dostojne w swej kociej naturze :wink:
nic tylko kochac i brać :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie cze 14, 2009 19:46

Małgosia, mnie u Dalii też zauroczyła Niuśka najbardziej :lol:

Zoabcz w wątku Szury, jest nowe zdjecie Klusia 8)

milenap

Post » Nie cze 14, 2009 19:57

milenap pisze:Małgosia, mnie u Dalii też zauroczyła Niuśka najbardziej :lol:

Zoabcz w wątku Szury, jest nowe zdjecie Klusia 8)

Niuska jest wyjatkowa kocicą - od czubak ogona do nochala mierzy 130 cm :D
wazy w okolicach 8 kg - zdecydowanie najwiekszy mój kot
kicha, mimo 3 rtg i 3 wymazow nie moge jej zdiagnozować - zostala tomogfafia - może to pozwoli cokolwiek ustalić
jej mam umarla na raka przegrody nosowej
wiec Niuśka jest wyjatkowa od początku do końca :wink:

edit: w watek Szury nie zaglądam czesto , a jak zaglądne potrzebuje czasy na uspokojenie :wink:
Ostatnio edytowano Nie cze 14, 2009 19:59 przez dalia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 14, 2009 19:58

Wlasnie dostalam wiadomosc ze korpulentna Buleczka znalazla domek :dance2: , a ona mi tak jak Kajzer (wciaz czeka w schronie :crying:) bardzo zapadla w serce

Obrazek

Oprocz niej jeszcze dwa koty z tych co fotografowalam, podobno ludzie przychodza z wydrukowanym zdjeciem w garsci :D

Przepiekna bardzo tajemnicza kocia dama

Obrazek

i Profesor ktory po otwarciu klatki od razu ulokowal sie na najwyzszej klatce i mial gdzies pozowanie i moje zdjecia

Obrazek

W przyszlym tygodniu znowu pojade umowilysmy sie ze raz w miesiacu bede wpadac na fotki nowych pensjonariuszy. A przybyly miedzy innymi dwa autentyczne dwuletnie Himalajskie, poglebie moja wiedze o rasach przy okazji.

muac

Post » Nie cze 14, 2009 20:01

muac pisze:Wlasnie dostalam wiadomosc ze korpulentna Buleczka znalazla domek :dance2: , a ona mi tak jak Kajzer (wciaz czeka w schronie :crying:) bardzo zapadla w serce

Obrazek

Oprocz niej jeszcze dwa koty z tych co fotografowalam, podobno ludzie przychodza z wydrukowanym zdjeciem w garsci :D

Przepiekna bardzo tajemnicza kocia dama

Obrazek

i Profesor ktory po otwarciu klatki od razu ulokowal sie na najwyzszej klatce i mial gdzies pozowanie i moje zdjecia

Obrazek

W przyszlym tygodniu znowu pojade umowilysmy sie ze raz w miesiacu bede wpadac na fotki nowych pensjonariuszy. A przybyly miedzy innymi dwa autentyczne dwuletnie Himalajskie, poglebie moja wiedze o rasach przy okazji.

Gosiu, cudowne koty i cudowna praca :wink:
oby pozostale miały tyle szczęścia :wink:
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 14, 2009 20:03

Małgosiu, no to super wieści!!! :D Gratuluje!!! :D

Dalia, we mnie watek Szury budzi chęć kradzieży :lol: no i Twoja Niuśka, hmm...8 kilowa kocica- ach marzenie :roll: :oops:

milenap

Post » Nie cze 14, 2009 20:09

milenap pisze:Dalia, we mnie watek Szury budzi chęć kradzieży :lol: no i Twoja Niuśka, hmm...8 kilowa kocica- ach marzenie :roll: :oops:

Wątek Szury budzi marne instynkty, a jej koty na zywo to lepiej nie mowic (wiem-widzalam)
Niuśka jest marzeniem, gdy nie poleguje na Tobie - co uwielbia :wink:
uwierz 8 kg kota na moim marnym jestestwie to ciężar nie do zniesienia :wink:

Małgosiu mam nadzieje, ze Twoje pozostałe zdjęcia mają równiez magiczna moc i kociaste znajdą odpowiednie domy
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 14, 2009 20:20

Dalia, zazdroszcze, że nie dosć, ze sama masz takie koty, to jeszcze Szury widziałaś :wink:

Lubie duże koty, Niuśka na pewno by mi bardzo do gustu przypadłą :wink:

Małgosia, ale to ekstra swiadomość, ze ktoś przychodzi z Twoim zdjęciem po kota :D

milenap

Post » Nie cze 14, 2009 20:40

Szylkretowa tajemnicza dama jest marzeniem kociarza, co ona jeszcze robi w schronie 8O

A w imieniu moich kotów - dziękuję
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie cze 14, 2009 20:48

Szura szylkretka juz we wlasnym domku :D choc to charakterna kocica, ofukala mnie i oburczala koncertowo ale nic poza tym, mialam wrazenie ze to takie bardziej na pokaz bylo, ze gdyby co to zeby pamietala ze ona grozna jest :D
Ostatnio edytowano Nie cze 14, 2009 20:51 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

Post » Nie cze 14, 2009 20:51

Gosieńko!! jesteś Kocim Aniołem!!! :1luvu:
aż mi sie łza wzruszenia w oku zakręciłą.... dziękuję.
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Nie cze 14, 2009 20:54

gosikbaum pisze:Gosieńko!! jesteś Kocim Aniołem!!! :1luvu:
aż mi sie łza wzruszenia w oku zakręciłą.... dziękuję.

:?: ja :?: a skadze znowu to sama radosc spedzac z tymi kociastymi czas a jak jeszcze moge robic zdjecia no to to jest dla mnie radocha nad radochami
Ostatnio edytowano Nie cze 14, 2009 21:01 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

[poprzednia][następna]