Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
muac pisze:Dalia ale cuda nie wiedzialam ze moga byc tak piekne koty dopiero u ciebie i u Szury zobaczylam. Fakt zupelnie sie wczesniej nie interesowalam kotami az taki jeden rudy spadochroniarz zadrapal mi serduchoTak jak Klusio
u Szury tak twoja Niuska
absolutne dla mnie idealy kociego piekna. Pozostale bajeczne ale ja bym chyba nie dala rady z utrzymaniem futer. Podziwiam was dziewczyny. Dalia dlaczego masz nieadoptowalne tymczasy mysle ze moze to dluzej potrwa ale w koncu ktos sie zakocha
Ja tez bylam zaskoczona ze w schronisku tak duzo rasopodobnych kotow ale mysle ze to wynik komercyjnego podejscia takie latwiej sprzedac, tu tez sie zdarzaja pseudohodowle
milenap pisze:Małgosia, mnie u Dalii też zauroczyła Niuśka najbardziej![]()
Zoabcz w wątku Szury, jest nowe zdjecie Klusia
muac pisze:Wlasnie dostalam wiadomosc ze korpulentna Buleczka znalazla domek, a ona mi tak jak Kajzer (wciaz czeka w schronie
) bardzo zapadla w serce
Oprocz niej jeszcze dwa koty z tych co fotografowalam, podobno ludzie przychodza z wydrukowanym zdjeciem w garsci![]()
Przepiekna bardzo tajemnicza kocia dama
i Profesor ktory po otwarciu klatki od razu ulokowal sie na najwyzszej klatce i mial gdzies pozowanie i moje zdjecia
W przyszlym tygodniu znowu pojade umowilysmy sie ze raz w miesiacu bede wpadac na fotki nowych pensjonariuszy. A przybyly miedzy innymi dwa autentyczne dwuletnie Himalajskie, poglebie moja wiedze o rasach przy okazji.
milenap pisze:Dalia, we mnie watek Szury budzi chęć kradzieżyno i Twoja Niuśka, hmm...8 kilowa kocica- ach marzenie
![]()
gosikbaum pisze:Gosieńko!! jesteś Kocim Aniołem!!!
aż mi sie łza wzruszenia w oku zakręciłą.... dziękuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Lifter, pibon i 44 gości