serotninka będzie miała za jakiś czas dostawę wędlin, moze warto sprawdzać jej watek?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Henia pisze:Never ,ale tu jest chyba większy problem w tym że nie ma kto karmic tych kotów
serotoninka pisze:Nie musicie być czujniSerotoninka sama zawiadomi Was o tym, że żarełko jest i dowiezie je w ramach swoich możliwości gdzie trzeba
Następna dostawa 19 czerwca.
Meggi powiedziała mi dzisiaj o kotach z Pustola. Właśnie przeczytałam wątek. Będę pomagać na ile będę mogła. Chociaż to wiaderko czy dwa raz na dwa tygodnie...
Anuk pisze:Koleżanka zaalarmowała mnie, że na ul. Sowińskiego (nieopodal zajezdni) są kociaki z KK (dwa krówki, jeden o trudnej do określenia maści - biało, beżowo rudy w prążki, podobno śliczny i o rzadkim ubarwieniu), na jej oko 2-3 miesiące. Ona nie może ich w tym momencie przygarnąć. Ja też nie
Wiem, że DT zawalone zupełnie kociakami... ale może ktoś może pomóc?
Poza tym są w tym rejonie kotki do sterylizacji - podsuwam pod uwagę dziewczyn, które łapią w Warszawie.
Jeśli ktoś może pomóc poproszę o PW, podam numer do koleżanki, która obiecała pomóc w łapaniu kociąt.
SzkodaAnuk pisze: bardzo niedługo po założeniu tego wątku i kontakt się urwał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 75 gości