Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinia098 pisze:Nie wiem także, czy te kotki nie są czasem już zakocone :/ Czy to by przeszkadzało w sterylizacji, gdyby były kotne?
kinia098 pisze:A ciąże można usunąć? I ile taki zabieg kosztuje?
kinia098 pisze:Idula, maluchy już dziś jadą do tej fundacji, o ile dobrze zrozumiałam,że to fundacja![]()
Na transport już nic nie trzeba. Co do pomocy w leczeniu malców, to pisz już do kasi79, bo to u niej będą maluszki.
Jeżeli chodzi o te 3 kotki, to nie wiem, czy dam radę je złapać ;/ Z tym będzie problem. Podajcie mi dokładny adres tej lecznicy i gdzie mniej-więcej się znajduje. Myślę, że dostarczę koteczki przed 12. Teraz trzymajcie kciuki za to,żebym je złapała
kasia79 pisze:Ja nie moge przyjąć więcej niż 4 kociaki [ale jak coś to sie coś wymyśli] i teraz tak jeśli bedzie taka możliwość prosiła bym o wsparcie na leczenie tych kociaków ,kazdy grosz się przyda szczegulnie że w gre wchodzą operacjie amputacji oczu więc sami rozumiecie u kazdego z kasa krucho .Ale koty będą bespieczne i leczone -Marta jesteś wielka że dasz rade z transportem -pozdrawiam i życze powodzenia .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości