alus1 pisze:jakie potem dawaj no tu i to już

Nie wiem, o czym szczególnym miałabym Wam opowiadać

...
Piotruś jest moim dobrym kolegą jeszcze z LO. "Dotarliśmy się" nawzajem już na samym początku pierwszej klasy, głównie pewnie ze względu na długie włosy i doorsolubność, ale nie tylko. Fajny, wrażliwy i bardzo ciepły chłopak, chociaż podobnie jak ja dosyć pokręcony i głęboko zakopany w sobie... Nigdy ze sobą nie byliśmy, na ogół każde z nas miało kogoś swojego - ale spędzaliśmy ze sobą sporo czasu: chociażby na szkolnych obozach. Facet jak facet: gdyby nie moja nadzwyczajna przytomność umysłu
(spowodowana niewątpliwie tym, że byłam BARDZO szczęśliwa w swoim ówczesnym związku), prawdopodobnie prędzej czy później wylądowalibyśmy w łóżku w wiadomym sensie (w literalnym: wylądowaliśmy wielokrotnie

) - ale jak dotąd nie wylądowaliśmy i oby tak pozostało.
Kilka miesięcy temu spotkaliśmy się 'po latach', wymieniliśmy telefonami... Okazało się, że oboje od jakiegoś czasu znów mamy pod górkę, że każde z nas nadal jest mocno pokopane psychicznie i co gorsza, pokopania te dorosły razem z nami

... Oboje jesteśmy też w tej chwili sami, więc nie wchodzi w grę niczyja ewentualna zazdrość i związane z nią konsekwencje...
Pogadaliśmy sobie, popiliśmy... I jakoś mi trochę lepiej.
Po ostatniej mojej przygodzie z całą pewnością długo nie zdecyduję się nawet na żadną namiastkę związku, zresztą Piotruś zdążył już poznać osobiście Dranie i ma pełną świadomość, że dla ŻADNEGO faceta nie zdecydowałabym się pozbawić domu choćby tylko tych najgorszych z nich (Tadek tu łypie z boku, mam szczerą nadzieję, że padalec aby na pewno jest analfabetą

)... Jest tak jak jest i tak jest dobrze.
Alu, czy interesują Cię jeszcze jakieś konkretne szczegóły

?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]