Uwaga! nagroda za informację

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 12, 2009 17:50

kasia86 pisze:Proszę, pilnujcie sprawy, by nie umarła śmiercią naturalną a w organach ścigania nie została umorzona. Policja wbrew oświadczeniom ma dość spore możliwości tylko często im się nie chce. :!:

Popieram :!: :!: :!:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Pt cze 12, 2009 18:35

Rany... A niech go/ich szlag trafi... Sq...syństwo. I raczej ich niż go - to nie jest robota pojedynczego zboka.
PcimOlki, poczytaj w historii jak analogicznie do mężczyzn załatwiano kobiety - Średniowiecze było pod tym względem pomysłowe. :evil:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt cze 12, 2009 18:47

kinga w. pisze:Rany... A niech go/ich szlag trafi... Sq...syństwo. I raczej ich niż go - to nie jest robota pojedynczego zboka.
PcimOlki, poczytaj w historii jak analogicznie do mężczyzn załatwiano kobiety - Średniowiecze było pod tym względem pomysłowe. :evil:

Nie jestem pewien własnego zainteresowania tematem.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt cze 12, 2009 18:56

PcimOlki pisze:
kinga w. pisze:Rany... A niech go/ich szlag trafi... Sq...syństwo. I raczej ich niż go - to nie jest robota pojedynczego zboka.

Nie jestem pewien własnego zainteresowania tematem.

Też nie zgłębiałam tematu, ale czasem coś wpadło z literatury.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt cze 12, 2009 19:10

Janosia pisze:.. Ja bym to całe towarzystwo spod trzepaka na 48h przymknęła....

Jeśli dopuścił się tego ktoś miejscowy, ustalenie tego, przy odrobinie zaangażowania ze strony władzy wykonawczej, nie powinno stanowić problemu.
Jeśli przyjezdny, byłaby to oczywista niesprawiedliwość.
Cel może uświęcać środki dla ratowania zycia, nie dla dla odwetu.
Tego, co sie stało, nie da się cofnąć.

PcimOlki

Post » Pt cze 12, 2009 19:15

Pcimolki, chyba wszyscy tu wiedzą, że tego się nie da cofnąć.

Trzeba ustalić sprawców czy sprawczynie tego morderstwa
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt cze 12, 2009 19:24

kaja555 pisze:Pcimolki, chyba wszyscy tu wiedzą, że tego się nie da cofnąć.
...

Jednakże, nie wszyscy przy tym chcą działac, jeśli nie w granicach prawa, to w granicach ogólnie przyjętej sprawiedliwości. Uwaga o cofaniu nie miała celu informacyjnego. Jaki miała - się domyśl.
Pomówienia trzepakowej młodzieży nie podobają mi się. Po takim wydarzeniu pewnie też nie chciałbym w takie miejsce powracać. Ktoś, kto dopuszcza się takiej zbrodni na własnym podwórku, musi być wyjątkowym głupcem lub psychopatą.
Ostatnio edytowano Pt cze 12, 2009 20:25 przez PcimOlki, łącznie edytowano 1 raz

PcimOlki

Post » Pt cze 12, 2009 20:12

PcimOlki pisze:
kaja555 pisze:Pcimolki, chyba wszyscy tu wiedzą, że tego się nie da cofnąć.
...

Jednakże, nie wszyscy przy tym chcą działac, jeśli nie w granicach prawa, to w granicach ogólnie przyjętej sprawiedliwości. Uwaga o cofaniu nie miała celu informacyjnego. Jaki miała - się domyśl.
Pomówienia trzepakowej młodzieży nie podobają mi się. Po takim wydażeniu pewnie też nie chciałbym w takie miejsce powracać. Ktoś, kto dopuszcza się takiej zbrodni na własnym podwórku, musi być wyjątkowym głupcem lub psychopatą.

Ja cię bardzo przepraszam, chyba raczej nie byłeś taką młodzieżą więc nie wiesz.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pt cze 12, 2009 20:34

Motodrama pisze:....
Ja cię bardzo przepraszam, chyba raczej nie byłeś taką młodzieżą więc nie wiesz.

Nie wiem skąd u ciebie informacje jaką byłem młodzieżą - w kazdym razie spotykałem się w podobnych miejscach z inną młodzieżą, również żeńską.

P.S> Badź uprzejma nie robić wstydu moim futrzakom i poprawić tego orta w cytowanym tekście.

PcimOlki

Post » Pt cze 12, 2009 20:42

PcimOlki pisze:
Motodrama pisze:....

Nie wiem skąd u ciebie informacje jaką byłem młodzieżą - w kazdym razie spotykałem się w podobnych miejscach z inną młodzieżą, również żeńską.

P.S> Badź uprzejma nie robić wstydu moim futrzakom i poprawić tego orta w cytowanym tekście.

Sczytywaniem się brzydzę - dzisiaj nie wiedziałam nawet czy 11, czy 111 okularki nosić czas zacząć. Miałam na myśli młodzież mnie współczesną co podpalała chomiki, torturowała żaby w niedzielę. Żeńskiego pierwiastka wówczas nie było na pewno.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pt cze 12, 2009 21:30

Podnoszę do góry, bo temat bardzo ważny!!!
Mila

milaw

Od: Wto cze 13, 2006 16:04

Post » Pt cze 12, 2009 21:58

PcimOlki pisze:Ktoś, kto dopuszcza się takiej zbrodni na własnym podwórku, musi być wyjątkowym głupcem lub psychopatą.

Na swoim czy nie swoim.... to z pewnością nie jest zdrowa na umyśle osoba.
Chciałoby się napisać- zwierzę, ale zwierzęta nie odgryzają kończyn i nie zostawiają...po prostu chce mi się płakać...SZOK

Takie osoby trzeba izolować od społeczeństwa!!! Mam nadzieję, że ich złapią i spotka odpowiednia - sroga kara.

Te osoby musiały mieć jakieś ostre narzędzia przy sobie, wiadomo czym to grozi, dlatego dobrze by w tych okolicach pojawiły się jakieś patrole z możliwością przeszukania podejrzanych.
Nie oskarżam tej młodzieży, jednak jeśli nie mają nic do ukrycia nie powinni robić z tym problemu.

teklisko

Od: Czw wrz 18, 2008 14:46

Post » Pt cze 12, 2009 23:50

kasia86 pisze:Proszę, pilnujcie sprawy, by nie umarła śmiercią naturalną a w organach ścigania nie została umorzona. Policja wbrew oświadczeniom ma dość spore możliwości tylko często im się nie chce. :!:

Ja równierz popieram z całej siły.Prosimy dopilnujcie tego Dziewczyny.Niech się gnojki nie czują bezkarni.Niech zapłacą za to co zrobili tej biednej niewinnej istocie.Choć w ten sposób uszanujmy jej króciutkie i tragicznie zakończone życie. Niech nie będzie anonimowa i zapomniana.Zabrali jej zycie.Może wykrycie sprawców tego haniebnego, podłego czynu uratuje inne zagrożone kocie życia?Oby....Dla mnie to proste.Nie przychodzą bo się boją.Nikt obcy tego nie zrobił.Znali tą kotkę. Widywali ją codziennie.Nie trafili na nią przypadkiem. Czemu trzepak jest teraz pusty???Trzymam kciuki Dziewczyny.Pilnujcie Sprawy. To ważne dla Nas i dla Niej....choć tyle możemy zrobić.
Ostatnio edytowano Sob cze 13, 2009 1:10 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt cze 12, 2009 23:51

po prostu kary są za małe (mała szkodliwość czynu)

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Sob cze 13, 2009 0:02

Wpisałam się na pierwszym watku na ten temat.Cały dzień ryczałam kiedy zobaczyłam, przeczytałam.Jeść nie mogłam. Choć nie znałam tej kotki.Nie zrozumiałam i nigdy nie zrozumiem jak mozna było zrobić cos tak podłego.Z wielką nadzieją znalazłam ten wątek.Póki on trwa, trwa pamięć o niej. Biednej niewinnej zakatowanej młodziutkiej koteczce. Zróbmy co w naszej mocy, aby ta śmierć nie została zapomniana. Proszę.Wierzę że znajdzie się ktoś , kto pokusi się o nagrode. Cóż skoro inaczej dojsć prawdy się nie da. Dobre i to.Wierzę głeboko że tak będzie...
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

[poprzednia][następna]