kasia86 pisze:Proszę, pilnujcie sprawy, by nie umarła śmiercią naturalną a w organach ścigania nie została umorzona. Policja wbrew oświadczeniom ma dość spore możliwości tylko często im się nie chce.
Popieram

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Proszę, pilnujcie sprawy, by nie umarła śmiercią naturalną a w organach ścigania nie została umorzona. Policja wbrew oświadczeniom ma dość spore możliwości tylko często im się nie chce.
kinga w. pisze:Rany... A niech go/ich szlag trafi... Sq...syństwo. I raczej ich niż go - to nie jest robota pojedynczego zboka.
PcimOlki, poczytaj w historii jak analogicznie do mężczyzn załatwiano kobiety - Średniowiecze było pod tym względem pomysłowe.
PcimOlki pisze:kinga w. pisze:Rany... A niech go/ich szlag trafi... Sq...syństwo. I raczej ich niż go - to nie jest robota pojedynczego zboka.
PcimOlki, poczytaj w historii jak analogicznie do mężczyzn załatwiano kobiety - Średniowiecze było pod tym względem pomysłowe.
Nie jestem pewien własnego zainteresowania tematem.
Janosia pisze:.. Ja bym to całe towarzystwo spod trzepaka na 48h przymknęła....
kaja555 pisze:Pcimolki, chyba wszyscy tu wiedzą, że tego się nie da cofnąć.
...
PcimOlki pisze:kaja555 pisze:Pcimolki, chyba wszyscy tu wiedzą, że tego się nie da cofnąć.
...
Jednakże, nie wszyscy przy tym chcą działac, jeśli nie w granicach prawa, to w granicach ogólnie przyjętej sprawiedliwości. Uwaga o cofaniu nie miała celu informacyjnego. Jaki miała - się domyśl.
Pomówienia trzepakowej młodzieży nie podobają mi się. Po takim wydażeniu pewnie też nie chciałbym w takie miejsce powracać. Ktoś, kto dopuszcza się takiej zbrodni na własnym podwórku, musi być wyjątkowym głupcem lub psychopatą.
Motodrama pisze:....
Ja cię bardzo przepraszam, chyba raczej nie byłeś taką młodzieżą więc nie wiesz.
PcimOlki pisze:Motodrama pisze:....
Ja cię bardzo przepraszam, chyba raczej nie byłeś taką młodzieżą więc nie wiesz.
Nie wiem skąd u ciebie informacje jaką byłem młodzieżą - w kazdym razie spotykałem się w podobnych miejscach z inną młodzieżą, również żeńską.
P.S> Badź uprzejma nie robić wstydu moim futrzakom i poprawić tego orta w cytowanym tekście.
PcimOlki pisze:Ktoś, kto dopuszcza się takiej zbrodni na własnym podwórku, musi być wyjątkowym głupcem lub psychopatą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 148 gości