Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ty sama foty!kalair pisze:I przyjechał ten kot? Foty!
Nie wymiguj się, nową Kretkę chcę zobaczyćkalair pisze:Lemoniada pisze:Ty sama foty!kalair pisze:I przyjechał ten kot? Foty!
Nieee.....Ja ma B. na imię..
Lemoniada pisze:Nie wymiguj się, nową Kretkę chcę zobaczyćkalair pisze:Lemoniada pisze:Ty sama foty!kalair pisze:I przyjechał ten kot? Foty!
Nieee.....Ja ma B. na imię..
Wielbłądzio pisze:Nieee, bliżej nocy...
Nie wiem, kiedy zdołam własnoaparatnie zrobić foty, jestem padnięta i mam wszystkiego dosyćKot jest kotą, białą z burymi i rudymi plamkami, jeśli znajdę gdzieś jej wątek, to foty najzwyczajniej w świecie stamtąd ukradnę
![]()
Wiecie, czasami wszystko mi opada. Chciałoby się kląć, ale nawet na klątwy szkoda języka. Chciałoby się machnąć ręką i zająć się istotniejszymi sprawami, ale mimowolnie szlag trafia. Chciałoby się coś zwyczajnie zignorować, ale nie sposób, bo może to zaświadczyć przeciwko Tobie...
Nie lubię walk na noże i przy publiczności, z upartością maniaka staram się zawsze wszystko załatwić w cztery oczy, wyjaśnić, wytłumaczyć, dojść do porozumienia... Niestety, wskutek własnej ciapowatości (zwanej też niekiedy uczciwością) niecały rok temu 'wkroczyłam' na wojenną ścieżkę z osobą, która stosuje taktykę dokładnie odwrotną. Nie wiem tylko, dlaczego nadal tak bardzo chce tej walki i o co właściwie się w tej chwili się ta walka toczy - skoro ja zeszłam z głównego placu boju już niemal przed pół roku...
Na zmianę chce mi sie śmiać i płakać, ale wbrew tym maniakalno-depresyjnym chceniom staram się oszczędzić sobie i kotom wszelkiej ekspresji.Ommmmmmmmmm...
Wielbłądzio pisze:PS 2. Tak Gieniu, Baśka jest od Pani Ewy. Udało się jakoś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], jolabuk5 i 70 gości