Edit:literówka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze: jakie mam pęcherze na nogach michę z wodą przytargał....
LimLim pisze:a co tutaj tak cicho?
A ja dzisiaj ratowalam ogródkowego bidaka. Karmiąca go pani powiedziala, ze nie było go 12 dniPrzyszedl bardzo wychudzony, nie mógł jeść, słaniał się na łapkach.
Karmicielka uznała, ze kocurek umiera
na szczęście pozwoliła gto zabrać do weta. Mały ma potworne nadzerki w puszczku i KK. Dostał kroplówkę, antybiotyk, coś przeciwbólowego. Trochę się ożywił. Odradzono nam branie go do domu, bo nasze dawno byly szczepione. Na szczęście w ogródku jest duży koci domek i kotek tam został zamknięty. Mam nadzieję, ze mu się uda,choć rokowania są bardzo ostrożne.
LimLim pisze:a co tutaj tak cicho?
A ja dzisiaj ratowalam ogródkowego bidaka. Karmiąca go pani powiedziala, ze nie było go 12 dniPrzyszedl bardzo wychudzony, nie mógł jeść, słaniał się na łapkach.
na szczęście pozwoliła gto zabrać do weta. Mały ma potworne nadzerki w puszczku i KK. Dostał kroplówkę, antybiotyk, coś przeciwbólowego. Trochę się ożywił. Odradzono nam branie go do domu, bo nasze dawno byly szczepione. Na szczęście w ogródku jest duży koci domek i kotek tam został zamknięty. Mam nadzieję, ze mu się uda,choć rokowania są bardzo ostrożne.
Serniczek pisze:LimLim pisze:a co tutaj tak cicho?
jak nadżerki w pysiu to raczej ma chore nerki.......a pewnie jedno i drugie.
Kroplówki powinny pomóc wypłukac mocznik z krwi......a antybiotyk na stan zapalny.Powinien tez cos próbowac jeść nawet strzykawką convalescens do pysia......powinno sie szybko poprawić ale kroplówki codziennie.......kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 302 gości