Cameo pisze:Idula pisze:PS. moja Mam w piątek zostanie oficjalnie dokocona!!!!!![]()
![]()
A oto ja..Czaruś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Idula pisze:Mira, dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obiecuję donosić w wątku o Czarusiu...
czy to się mojej Mam podoba czy nie (czasem się droczę gdy mówię do Jamnisia Toffa "ty jesteś mój i tylko mój" a moja Mam do Bzyka: "chodź Bzyczku do swojej panci...tamta Cię porzuciła...teraz jesteś tylko mój")
... wszystkie jej zwierza są tez moje!!!!
Idula pisze:chodzę szukam...nagle z klatki słyszę przeraźliwie rozpaczliwe MMMIIIIIIAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
Aia pisze:Idula pisze:chodzę szukam...nagle z klatki słyszę przeraźliwie rozpaczliwe MMMIIIIIIAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
oj i ja niedobra zaśmiałam się![]()
przypomina mi to historię z "zakazanym pokojem"![]()
ze względu na ostrą alergię (a comiałam i koty
i psa
), na koty był nałożony zakaz wstępu do sypialni
![]()
ale gdy drzwi się uchyliły, zawsze to to takie tam czarne mądralińskiesię wślizgnęło... ja zadowolona zamykałam drzwii uprzedni sprawdziwszy czy kotów nie ma w pokoju
![]()
po pół godzinie wołanie czarnej diablicy " Kira chodź tu, chodź tu do mnie, chodź szybciutko", szukenie po kątach, po szafach, MATKOŚWIĘTA pod oknem bo pewnie przegryzła siatkę i spadła![]()
a za drzwiami sie rozlegało się zdegustowane pojedyncze miauknięcie![]()
no bo o co chodzi jeśli przecież sama mnie tu zamknęłaś, a ja nic nie miałam z tym wspólnego![]()
mam nadzieję że przeprosiłaś Szarusia
i przydałby się też pewnie jakiś prezent za odkupienie winy
Aia pisze:
ależ słodki koć![]()
pynio ma jak dzieciątko
aniołeczek![]()
gratuluje Mam dokocenia - wspaniała sprawa![]()
ciekawe jak Bzykowi się spodoba kolega
- żeby nie było Twoja Mam ma teraz idealnie taki sam komplet kotów jak ja miałam![]()
no dobra płeć jednego sie nie zgadzaale moja kocica była baba z jajami więc to prawie jak kocur bez
pozdrawiamy
A. +K. +Kot
Amanda_0net pisze:Bo to właśnie takie dzieciątko, kocie niedopieszczone dziecko
Anna Rylska pisze:poprosze zdjęcie Szaraczka
Anna Rylska pisze:Dzień dobry![]()
jak Szaaraczek?
jak brzuszek?
jak robale?
poprosze zdjęcie Szaraczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 77 gości