Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
masz rację, ale w tych stópkach są malutkie, cienkie i ostre jak diabli pazurki, którymi maluchy posługują się kompletnie jeszcze bez wyczucia, podobnie jak malutkimi jak szpilki ząbkami. Jaki to jest cholerny ból, jak taki smark w zabawie użyje pazurków i ząbkówdora750 pisze:U takich kurdupli to mi się najbardziej podobają... stópkiTakie malutkie, różowe... Jej
Jayin pisze:Świetny kociak
I ładnie się nim zajmujesz![]()
moja miała 2 miesiące jak do mnie dotarła z Warszawy.
więc była większa od malucha twojego.
ale to były piękne czasy, kiedy była mieściła się na dłoni, zwinięta w kulkęteraz to waży już sporo, a nadal się na nas wspina - najczęściej robi za papugę piracką (na ramieniu), albo za zmorę
jak śpię, to się kładzie na mnie. klucha jedna.
rób zdjęcia rób, małe kotki szybko rosnąpotem będziesz z łezką w oku oglądać "dziecięce" zdjęcia kociaka
a on już będzie wielkim kocurem, leniwie śpiącym na kanapie
![]()
(a w Nowogardzie bywamy przejazdem - bo my teraz w Stargardzie i Szczecinie, a częśc rodziny w Płotach i Gryficach
gwiazdand pisze:Częśc III
6. Hahaha to wszystko moje...
agul-la pisze:dwa koty są zdecydowanie szczęśliwsze, bo mają z kim spędzac czasja też nigdy nie planowałam kota dopóki moich nie znalazłam. zabawkami będzie się bawił nawet jak dorosnie, a drapak to dodatkowo świetne miejsce do spania gdy jest sie dorosłym i "poważnym" kotem
maxiking pisze:gwiazdand jak Ty to robisz ....a właściwie nie "to" robisz tylko te wspaniałe fotki ... suuuuper![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MAU i 124 gości