Nah pisze:no ja tez jestem ciekawa co tam u reszty bandy kasinej, cały czas Wiola, Wiola- ja wiem że ona cudna i piękna i domu szuka, ale poproszę o informację o rezydentach (szczególnie o Puderku dziecinie
)
a dla mnie trochę wieści o Mikim

Moderator: Estraven
Nah pisze:no ja tez jestem ciekawa co tam u reszty bandy kasinej, cały czas Wiola, Wiola- ja wiem że ona cudna i piękna i domu szuka, ale poproszę o informację o rezydentach (szczególnie o Puderku dziecinie
)
puss pisze:to teraz spróbuję opisać jak Miki wchodzi na szafkę pod sufitem, bo właśnie pierwszy raz zobaczyłam![]()
obok oszklonej zamykanej szafki (na zdjęciu), wisi taka sama zamykana, ale nieoszklona, która ma trzy półki (trzymam na nich przyprawy, dania instant, ryż, makaron, na jednej z półek także lekarstwa). Mikita już dawno "posprzątał" część tych półek, ponieważ chciał sobie na nich akurat poleżeć. ale do rzeczy: żeby wejść na samą górę, Miki używa półek w szafce obok jako drabinki, przy czym otwiera drzwiczki do szafki, i gdy już jest na najwyżej półce, używa góry drzwiczek jako ostatniego schodka drabinki, podciąga tyłeczek wdrapuje się na samą górę![]()
ale zeskakuje już bezpośrednio na blat do gotowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1171 gości