Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hela.niedziela pisze:proponuję Agnes128 wpisać na czarną listę.Oby już żaden kot nie wpadł w jej współczujące ręce
Agnes128 pisze:Widzę ,że za dobre serce i chęć pomocy kociakom wrzuca się ludzi na czarną listę
Agnes128 pisze:dlatego też kocurki wystawiłam na aukcję w celu zwrotu kosztów
Agnes128 pisze:Więc co jeszcze mi zarzucicie![]()
hela.niedziela pisze:Nie było żadnego handlarza.Takie jest moje zdanie.Nikt nie woziłby dachowca z Białegostoku do Warszawy.Musiałyby być przynajmniej rasopodobne.Wciskasz nam kit.No i ten brak stówki na kociaka.To jaki sens rozglądać się "tak ogólnie" za kociakiem jeżeli 100 złotych to suma kosmiczna.Same sprzeczne sygnały nam wysyłasz.Chcesz drugiego kota,ale zaraz dodajesz,ze Kajtuś tego nie przeżyje i musisz sprzedać oba.Ja jestem zniesmaczona.Ktoś z forum mógłby twój dom sprawdzić?Gdybym była bliżej...Dziewczyny z forum łapią koty,leczą za ogromną własną kasę a potem oddają za fri do dobrych domów.Mam takie dwa,odchuchane wyleczone przez innych.Zła jestem na siebie,że przeczytałam ten post.Nie mogę dojść do siebie
Agnes128 pisze:Więc co jeszcze mi zarzucicieTak jak Nulla,Hela.niedziela,czy Sawanka1
![]()
Przykro mi,że dobre intencje są tak odbierane jako chęć zarobienia
![]()
![]()
![]()
sawanka1 pisze:
no fakt to my jesteśmy te złe
jeśli wiesz , że źle robisz to przyjmij słowa krytyki a nie obwiniaj innych
nic , mam nadzieje , że uczysz się na błędach , pozdrawiam
Agnes128 pisze:Jeszcze raz dziękuje Wejadze za wsparcie i pomocTylko ona zrozumiała moje intencje
![]()
hela.niedziela pisze:No przepraszam,ale myślałam,ze po dwóch latach obecności na forum człowiek wie co i jak
dora750 pisze:Szukałaś przecież kota, żeby się dokocić. Przez ten czas, gdy kociaki są z Tobą, zdążą się już przyzwyczaić. Rezydent pewnie do nich też. Czemu nie zostawić jednego z nich, skoro już są "uratowane"? Bo rozumiem, że znalazłaś je szukając nowego kota.
dora750 pisze:O ile na pewno stać Cię na utrzymanie 2 kotów![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, sherab i 384 gości