A ta "Juniorka" też śliczna, widać, ze to taka wesoła pieszczocha
No i temat 7-kilogramowych kocurów, z długimi przewodami (uwielbiam to Twoje określenie Małgosiu
Moderator: Estraven

milenap pisze::ryk:
Bazylek kochany![]()
Małgosiu, oj zobaczysz, Bazylek jak się kiedyś skupi i postara, to jak Cie zaskoczy...![]()
![]()
Jak się bawie z Glusiem i resztą jakąś wędką na przykład, to dziewczyny zaraz oczywiscie skaczą i łapią zabawke, a Glusiowi by chyba głowa odpadła od jej obracania, zanim by zajarzył, ze można to złapać![]()
kocham miny Bazylkamuac pisze:milenap pisze::ryk:
Bazylek kochany![]()
Małgosiu, oj zobaczysz, Bazylek jak się kiedyś skupi i postara, to jak Cie zaskoczy...![]()
![]()
Jak się bawie z Glusiem i resztą jakąś wędką na przykład, to dziewczyny zaraz oczywiscie skaczą i łapią zabawke, a Glusiowi by chyba głowa odpadła od jej obracania, zanim by zajarzył, ze można to złapać![]()
Mila poczekam na to zaskoczenie tylko czy mi zycia wystarczy
milenap pisze:muac pisze:milenap pisze::ryk:
Bazylek kochany![]()
![]()
Mila poczekam na to zaskoczenie tylko czy mi zycia wystarczy
Małgosia, nie wywołuj wilka z lasu![]()
Zobaczysz, jak Bazylek się namyśli, to dopiero będzie COŚ![]()
dalia pisze:Małgosia nie przejmuj sie kocury mają albo dłuższe przewody myślowe albo wieksze przestrzenie w mózgu do pokonania![]()
mam dwa wiec wiem co piszę![]()
ale zauważ że nadrabiaja to przylepnością i miziastościa![]()
w innej kolejce po prostu stali, gdy dary rozdawano
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 15 gości