Bazyli&Mila, watek absolutnie optymistyczny

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 08, 2009 14:36

Alez piękna Kocia Dama :D naprawde ma w sobie coś takiego szlachetnego i dystyngowanego!

A ta "Juniorka" też śliczna, widać, ze to taka wesoła pieszczocha :D

No i temat 7-kilogramowych kocurów, z długimi przewodami (uwielbiam to Twoje określenie Małgosiu :lol: ) i delikatnością słonia w składzie porcelany...skąd ja to znam? :roll: :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon cze 08, 2009 15:18

Niestety kociaki nie sa do wziecia, mieszkaja w pieknym domku razem ze swoimi Duzymi. Sa pulchniutkie, szczesliwe i bardzo kochane

CSI ogladam i bardzo lubie, chcialam tylko potwierdzic moje podejrzenia musze pobrac odciski i probki DNA a winowajca karcer bez kolacji :twisted:

Co do kocurow to jeszcze nie spotkalam tu bystrzaka :D zdecydowanie kocie kobitki rzadza. Pamietacie taka bajke Pixie, Dixie i Kot Jinks, ktory wiecznie probowal zlapac te dwie myszki i wychodzil na tym delikatnie mowiac zalosnie. Wlasnie tak to wyglada i u mnie w domu i u Jenn. Jak kupowalam u weta Felliwaya to on sie zapytal po co to mu powiedzialam ze Bazyli gania Milke, a on na to ze to dziwne bo to kocice zazwyczaj bija kocury, a ja mu odpowiedzialam ze to sie u mnie wlasciwie zgadza, bo Bazyli rzeczywiscie goni Mile i pewnie chce jej wlac tylko na koncu tej gonitwy role sie zamieniaja i to on jest goniony a i jeszcze dostaje z lapy. Jak sie juz kapnie co sie stalo to sie natychmiast obraza bo trzeba jakos ratowac honor.

Idealna ilustracja powiedzenia zlapal kozak tatarzyna a tatarzyn za leb trzyma.

Obrazek

Nawet ta juniorka robi go w bambuko a i jeszcze potrafi przylozyc i zaraz potem zwiewa i gdzies zza rogu patrzy jaki jest efekt :ryk:

Obrazek

Ubawilam sie do lez z tych damsko-meskich gierek :ryk:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pon cze 08, 2009 20:28

Świetna Juniorka, widac po pysiu, naprawde widac, ze to taka radosna psotnica :lol:

Oj, ciężkie mają życie te kocury, zawsze dziewczyny trzymają stery :lol:

milenap

Post » Pon cze 08, 2009 20:40

seniorka jest piękna
a z długich przewodów to się uśmiałam :D
to ja chce jeszcze fotek :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto cze 09, 2009 16:55

No bo to tak jest, Bazyli jest jak najbardziej inteligentny i jest o tym gleboko przekonany tylko ze bystrosc ma w zwolnionym tempie bo ma dluuuugieee przewody i polaczenia komorek mozgowych.

A teraz zeby nie byc posadzona o goloslownosc przyklad ilustrowany, zachcialo mi sie pobawic z Bazylim jemu tez bo pacnal do mnie myszke. Jak odpacnelam to stwierdzil ze musi to przemyslec i polozyl sie z mina godna odkrywcy sztucznego serca. Usilowalam mu pomoc w zgadnieciu o co mi chodzi ale jak widac na zalaczonym obrazku nie dalo rady wciaz mysli i mysli i mysli ........................ a wielkie idee az piszcza na zakretach dluuugich przewodow, moze zdarzy przed noca :D

Obrazek

muac

Post » Wto cze 09, 2009 18:13

:ryk:

Bazylek kochany :1luvu:

Małgosiu, oj zobaczysz, Bazylek jak się kiedyś skupi i postara, to jak Cie zaskoczy... :twisted: :lol:

Jak się bawie z Glusiem i resztą jakąś wędką na przykład, to dziewczyny zaraz oczywiscie skaczą i łapią zabawke, a Glusiowi by chyba głowa odpadła od jej obracania, zanim by zajarzył, ze można to złapać :lol:

milenap

Post » Wto cze 09, 2009 18:17

Ale ubaw! :lol: -Bazylek to taki wolnomyśliciel jak moja Pyniusia-laserek "załapała dopiero na drugi dzień od pierwszej zabawy-ale za to jak teraz szaleje 8O -kula na cienkich nóżkach gania za swiatełkiem,az miło!
A Bazylek myśli ,myśli i wymyśli,że pora na michę :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto cze 09, 2009 18:42

milenap pisze::ryk:

Małgosiu, oj zobaczysz, Bazylek jak się kiedyś skupi i postara, to jak Cie zaskoczy... :twisted: :lol:

Jak się bawie z Glusiem i resztą jakąś wędką na przykład, to dziewczyny zaraz oczywiscie skaczą i łapią zabawke, a Glusiowi by chyba głowa odpadła od jej obracania, zanim by zajarzył, ze można to złapać :lol:

Mila poczekam na to zaskoczenie tylko czy mi zycia wystarczy :D

muac

Post » Wto cze 09, 2009 19:51

:ryk: kocham miny Bazylka
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto cze 09, 2009 19:58

muac pisze:

Małgosia, nie wywołuj wilka z lasu :twisted:

Zobaczysz, jak Bazylek się namyśli, to dopiero będzie COŚ :strach: :lol:

milenap

Post » Wto cze 09, 2009 20:14

milenap pisze:
muac pisze:

Małgosia, nie wywołuj wilka z lasu :twisted:

Zobaczysz, jak Bazylek się namyśli, to dopiero będzie COŚ :strach: :lol:

wiec czas spisac testament i uporzadkowac reszte spraw :wink: moge nie przezyc juz ja znam te jego pomysly

muac

Post » Wto cze 09, 2009 20:56

Małgosia nie przejmuj sie kocury mają albo dłuższe przewody myślowe albo wieksze przestrzenie w mózgu do pokonania :twisted:
mam dwa wiec wiem co piszę :twisted:
ale zauważ że nadrabiaja to przylepnością i miziastościa :wink:
w innej kolejce po prostu stali, gdy dary rozdawano :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto cze 09, 2009 21:07

dalia pisze:Małgosia nie przejmuj sie kocury mają albo dłuższe przewody myślowe albo wieksze przestrzenie w mózgu do pokonania :twisted:
mam dwa wiec wiem co piszę :twisted:
ale zauważ że nadrabiaja to przylepnością i miziastościa :wink:
w innej kolejce po prostu stali, gdy dary rozdawano :lol:

swieta racja :D co prawda nie wiem w jakiej kolejce tak do konca Bazyli stal i czy nie usnal jak juz powinien ten dar odebrac bo z miziastoscia tez jest na bakier ale za jedno go kocham najbardziej na swiecie nikt tak nie umie mnie rozbawic jak on :D

a i mam pytanie bo jakos wiekszosc moich forumowych znajomych ma jednego kocura i kilka kocic, czy to oznacza ze chlopaki czasami sie nie dogaduja?

muac

Post » Wto cze 09, 2009 21:12

Dobrze, ze Bazyli tego nie czyta... :roll: Małgosiu, a dar, prawdziwy talent aktorski, to co? :twisted: NIKT nie robi takich min, jak Bazylek :lol:

milenap

Post » Wto cze 09, 2009 21:16

no tak chyba mu sie kolejki pomylily bo bardzo chce byc macho a talent klauna sobie wystal, no mowie ze musial zasnac i wzial to co zostalo :?

muac

[poprzednia][następna]