Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gwiazdand pisze:Greta jakie cudenkahihi no dobrze to sprobojemy tych naturalnych papeczek.
dzisiaj kicia sama sie w nocy zalatwila bez masowania brzuszka... tzn. masowalam ale ona w nocy po karmieniu gdzies z godz sie zalatwila,
jej jakie te kupki sa smierdzace... fuj ..
ale ciesze sie ze jest ok
Idula pisze:wczoraj pokazywałm TŻtowi jaki piękny kiciuś...rozpływam się, pieszczę...i piszczę a on... kotek jak kotek...ładny... ale pańcia jaka ładniusia!!!!![]()
faceci....
gwiazdand pisze:
Greta_2006 pisze:Przesłodki![]()
Jak się dziś czuje?
gwiazdand pisze:Greta_2006 pisze:Przesłodki![]()
Jak się dziś czuje?
Strasznie miauczał przy karmieniu ale pozniej sie ze mna chwile pobawil i zasnal... o 12 na zaszczyki idziemy, mysle ze wszystko bedzie dobrze
SZOK
Wczoraj na cmentarzu moja sasiadka w smietniku w reklamowcez chlebem znalaza 2 kocieta, maja ok 3-5 dni sa strasznie miałe wczoraj wieczorem poszlam je nakarmic moim kocim mlekiem bo w nd trudno o takie. Oni maja kotke, ktora czesto ma urojone ciaze, od razu kotki przyjela, po nakarmieniu ich przeze mnie zaczela je lizac, obydwa sie zalatwily, mam pytanie czy mozliwe ze dostanie ona mleko?
gwiazdand pisze:czy mozliwe ze dostanie ona mleko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości