ADOPCJE PUCHATKOWA Poznań - 2 persie nieszczęścia.. :( s. 96

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Będę wpłacać co miesiąc na ratowanie puchatków kwotę (w PLN):

Ankieta wygasła Czw cze 25, 2009 11:56

5
4
25%
10
5
31%
15
1
6%
20
3
19%
powyżej 20
3
19%

Liczba głosów : 16

Post » Pon cze 08, 2009 11:06

mamy transport na dziś!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jest problem........mój znajomy mieszka w Pruszkowie i najchętniej chciałby, aby z Pruszkowa ktoś kotki około 21 odebrał............dzwoniłam do zirrael, ale ona niezmotoryzowana.
Please - czy ktoś ma auto i mógłby odebrać koty z Pruszkowa wieczorem????? i podrzucić zirrael?
Szkoda by było, żeby taki szybki transport się zmarnował.......

Bardzo, bardzo proszę.

Kotki będą czekały u Ani CoolCaty może na nie zerknie.......
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 08, 2009 11:16

jednej puchatej panience mogę dać DT

kyziczek

Od: Sob lut 14, 2009 0:12

Post » Pon cze 08, 2009 11:23

kyziczek pisze:jednej puchatej panience mogę dać DT

Kyziczek, a może być ta personorweska? jest naprawdę cudna, niestety siedzę aktualnie w pracy, a zdjęcia mam w domu, tu tylko jest jedno, na poprzedniej stronie... Kotka nie wychodzi z budki, nie wiem, czy w ogóle je :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon cze 08, 2009 11:28

Georg-inia pisze:
kyziczek pisze:jednej puchatej panience mogę dać DT

Kyziczek, a może być ta personorweska? jest naprawdę cudna, niestety siedzę aktualnie w pracy, a zdjęcia mam w domu, tu tylko jest jedno, na poprzedniej stronie... Kotka nie wychodzi z budki, nie wiem, czy w ogóle je :(

pewnie, że może :D

kyziczek

Post » Pon cze 08, 2009 11:34

a możesz koteczkę jakoś odebrać ze schroniska? jesli już nie dziś, to chociaż jutro? musimy szybko sią zastanowić, bo Andorka właśnie jedzie po rudą i biszkoptową...

EDIT: too late, Andorka już u CC z rudymi, ale jak coś, to Magdaradek mogłaby podjechać, ale musiałaby natychmiast gdzieś kota zostawić, bo lata po mieście służbowym samochodem w firmowych sprawach.
Ostatnio edytowano Czw cze 06, 2013 12:26 przez Georg-inia, łącznie edytowano 1 raz

Georg-inia

Post » Pon cze 08, 2009 11:52

magdaradek pisze:mamy transport na dziś!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jest problem........mój znajomy mieszka w Pruszkowie i najchętniej chciałby, aby z Pruszkowa ktoś kotki około 21 odebrał............dzwoniłam do zirrael, ale ona niezmotoryzowana.
Please - czy ktoś ma auto i mógłby odebrać koty z Pruszkowa wieczorem????? i podrzucić zirrael?

Skąd w Pruszkowie?
I dokąd podrzucić? 8)
No i co z transporterami?
Ja dysponuję jedną torbą..
Reszta transporterów gdzieś mi się rozlazła po Polsce i nawet nie wiem gdzie.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon cze 08, 2009 11:54

Georg-inia pisze:a możesz koteczkę jakoś odebrać ze schroniska? jesli już nie dziś, to chociaż jutro? musimy szybko sią zastanowić, bo Andorka właśnie jedzie po rudą i biszkoptową... może zadzwoń do mnie 602 25 23 75

EDIT: too late, Andorka już u CC z rudymi, ale jak coś, to Magdaradek mogłaby podjechać, ale musiałaby natychmiast gdzieś kota zostawić, bo lata po mieście służbowym samochodem w firmowych sprawach.

już dzwonię :wink:

kyziczek

Post » Pon cze 08, 2009 12:18

aamms pisze:Skąd w Pruszkowie?
I dokąd podrzucić? 8)
Reszta transporterów gdzieś mi się rozlazła po Polsce i nawet nie wiem gdzie.. :?

Boże, aamms, jestem pozakręcana jak twister, pomyliłam Cię z annskr :oops: i jeszcze się zdziwiłam, co ona robi pod Pruszkowem :oops: mało tego - wysłałam jej nr Magdaradek :roll: Nie mam do Ciebie komórki, ale już wysyłam pw. Przepraszam, ale mam taki młyn w robocie, że już nie wiem, co najpierw zrobić.

Georg-inia

Post » Pon cze 08, 2009 12:36

Georg-inia pisze:
aamms pisze:Skąd w Pruszkowie?
I dokąd podrzucić? 8)

Boże, aamms, jestem pozakręcana jak twister, pomyliłam Cię z annskr :oops: i jeszcze się zdziwiłam, co ona robi pod Pruszkowem :oops: mało tego - wysłałam jej nr Magdaradek :roll: Nie mam do Ciebie komórki, ale już wysyłam pw. Przepraszam, ale mam taki młyn w robocie, że już nie wiem, co najpierw zrobić.

:ryk: :ryk:
trudno..
Ale czuję się zaszczycona.. :D

z tego co mówiła magdaradek, to kociaste będą podrzucone do Warszawy na dworzec centralny..
I teraz czekam na wieści od zirrael czy da sobie radę..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon cze 08, 2009 12:39

Persice po wstępnym przeglądzie obraz nędzy i rozpaczy, ta ciemniejsza, bardziej ruda 1,9 kg, chuda przeraźliwie, nerki powiększone, gardło zawalone coś siedzi w oskrzelach. Dostała z marszu kroplówkę. Nie je najprawdopodobniej przez stan gardła.

Biszkoptowa bardziej żwawa 2,2 kg smarcze, starsza niż ruda, ogólna kondycja lepsza ale też zadna rewelacja. CoolCaty da cały opis oględzin i podane leki osobie, która będzie biedule odbierała
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon cze 08, 2009 12:40

i szukamy transportu Warszawa-katowice(Gliwice) żeby zirrael nie musiała rudej samej zostawiać - wymiziać mi tam proszę biszkopcika i rudą też :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pon cze 08, 2009 12:43

andorka pisze:Persice po wstępnym przeglądzie obraz nędzy i rozpaczy, ta ciemniejsza, bardziej ruda 1,9 kg, chuda przeraźliwie, nerki powiększone, gardło zawalone coś siedzi w oskrzelach. Dostała z marszu kroplówkę. Nie je najprawdopodobniej przez stan gardła.

Biszkoptowa bardziej żwawa 2,2 kg smarcze, starsza niż ruda, ogólna kondycja lepsza ale też zadna rewelacja. CoolCaty da cały opis oględzin i podane leki osobie, która będzie biedule odbierała

z podziękowaniem dla CoolCaty :D :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pon cze 08, 2009 12:56

dzięki pomocy magdaradek :1luvu: dziś około 18 odbieram z lecznicy CoolCaty personorweską dziewczynkę

kyziczek

Post » Pon cze 08, 2009 12:58

andorka pisze:Persice po wstępnym przeglądzie obraz nędzy i rozpaczy, ta ciemniejsza, bardziej ruda 1,9 kg, chuda przeraźliwie, nerki powiększone, gardło zawalone coś siedzi w oskrzelach. Dostała z marszu kroplówkę. Nie je najprawdopodobniej przez stan gardła.

że obraz nędzy i rozpaczy, to co się dziwić, skorośmy się z Krzyśkiem dopadli do biednych kotów z nożyczkami i maszynką do strzyżenia :oops:
ale po naszych działaniach niecnych poprzykrywaliśmy panny, wczoraj Biszkoptowa nie smarkała jeszcze :( wg zeszytu przyjęć - obie dwulatki miały być...

zdaje się, że personorweżki nie ma... podobno rano dziś ją zabrały jakieś dziewczyny :? pracownicy schroniska szukają jeszcze, ale bardzo ciekawa jestem, kto w takim razie zabrał kota? przeciez dziś schronisko jest zamknięte dla adoptujących... Chyba, że te "dziewczyny" to Andorka, a pracownicy pomylili koty i nie mogą znaleźć kotki w boksie... :roll:

Georg-inia

Post » Pon cze 08, 2009 12:58

kyziczek pisze:dzięki pomocy magdaradek :1luvu: dziś około 18 odbieram z lecznicy CoolCaty personorweską dziewczynkę

pisałyśmy jednocześnie, czyli co? jednak się znalazła?

Georg-inia

[poprzednia][następna]